Merry X-mas (the war is over)

Jobbig dag idag. Först blev jag väckt vid 7 av en liten skitunge, sen väckte samma skitunge mig 3 timmar senare... Fast då var det iofs dax att gå upp iaf. Sen blev det lite snabbstädning och därefter Vällingby! Studiebidraget+lite andra pengar kom ju in idag ^^ Det blev iaf en väska och en tröjja. Men jag tror fan att väskan vuxit sen jag köpte den. Har inge minne av att den var så stor i affären =P Jaja. Efter Vällingby vart det ännu mer städa och sen åkte jag in till CityTerminalen och hämtade mormor från bussen. Duktiga 112an var ju så klart sen så jag missade pendeln in till stan å kom därför in 10 min efter att bussen skulle kommit in, observera skulle. Men självklart som alltid är sånna där försenade, så jag kom väldigt precis lagomt =)

Nu är jag helt död i kroppen... Men av någon dum anledning helt jättepigg i huvudet, så lär ju inte kunna sova på ett bra tag =/ Jaja, jag har en säsong 2 1/2 men hemma ;)
Sitter och lyssnar på julmusik gör jag också, wtf lixom? Å andra sidan tror Therese att hon har höstlov, så varför inte? ^^

Imorgon blir det teater, då ska vi vara kulturella! Sen blir det utgång ^^ Det var ett tag sen ett ganska bra tag sen faktiskt.

Bilder är roligare än plugg...!

Det blev inge plugg. Inte än i alla fall. Blev lite bilder istället =P Bara för att det är mycket roligare! Plugga kan jag ju göra i morgon, fast då kommer jag inte hinna.. Inte på lördag heller, kanske lite på söndag? Eller måndagmorgon. Börjar ju trotts allt inte försän ett på måndagar ^^ Jaja bilderna var det, sen ska jag dö i sängen! Låt mig vila i frid!


Mina nya skor, alla tre, och nej dom är inte svarta dom i mitten dom är MÖRKbruna =P


Nya byxorna, nya skärpen och min snygga rumpa ;)


Mina nya underkläder, har settet i lila/svart också (nej jag gillar dom inte alls ;) ) En suprisebild på nypiercade örat meed nya örhängen och armbandet.


Ni ser högen på bilden i mitten? Det mesta är mytt och då är skorna undanställda och bakom jackan ligger ännu mer =D


1 krona och 89 öre....

Idag... En trött dig. Mina fötter är trötta och mitt kort e trött. Väldigt trött... Helt slut på engergi där ett tag, men det problemet löste pappa =D Mouahahah. Vi "gjorde stan" idag jag och Sofia. 5 timmar och 3 tusen kronor senare var vi hemma igen, då blev det Subway-toast, finns det något bättre? ^^ Det blev en jävla massa saker idag, ska se om jag kommer ihåg allt så jag kan rabbla dom.
1 par jeans
1 armband
1 par örhängen
2 set underkläder
2 par strumpor
1 skärp
3 par skor
Linsvätska+linsrengöring

Nej jag kom inte ihåg allt, var faktiskt tvungen att kolla på kvittona =P Men va fan. Jag är trött. Helt utmattat faktiskt....
Imorgon kommer mormor hit. Kan bli spännande. Imorgon kommer det även att klirra i kassan ^^ Studiebidrag+pengar från pappa+pengar från Soffe+pengar från mormor. Ibland är det bra att vara Sandra ^^ Men det är lika bra, verkar som om vi ska göra Vällingby imorgon, och jag tror jag vill ha en ny väska plus att nya House DVDn har kommit ut ^^

Nu ska jag iaf tvinga mig till att plugga URK!!! Men listan blir längre å längre....  *arggubbefrånmsn*

UA-prov (4/3)
Engelska bok+recenssion
Engelska om en författare - halvvägs
DjSv redovisning matsmältningsap.
DjSv instuderingsfrågor - halvvägs
Viltvårdslabb Spyboll - KLAR =D
Viltvårdslabb Telemetri
Religionsarbete om UFO-rael
Projektfaktaskrivning

Alkoholist?
Javisst!
Står det på min blackboard ^^

Over and Out

Shinedown

Whisper in the yard and turn the trees all into toys. Lay there on the ground, and turn the dirt into your joy. From what I see and what I know, it's all been boring lately. So I suggest we trade a question mark in for a maybe. Time your riddles right, and make a point that has no sense. Make sure that you're smiling, and the money's been well spent. Innocence and ignorance, it all goes hand in hand. I'm not sure that I'm right, but I hope you'll understand. I hope that you're still searching for the start that has no end. And all the plastic people have now become your friends. Before you start to drift and your soul begins to scream. I just wanted to tell you that you're listening to a dream.

Jag har hittat ett nytt band, vem är förvånad. Eller egentligen har jag lyssnat på dom ett par år nu, men utan att veta om det. Men fy satan i helvete vad bra dom är. Gåshudsbra, så bra är dom! Kommer från Florida, och tyvärr var dom här både som förband till Disturbed (tror jag iaf...) och sen var dom här och spelade på Bandit Rock Awards, så dom lär ju inte komma tillbaka såå snart... Har inte ens några internationella spelningar på schemat... Antar att jag får vänta, jag hatar att vänta. Jag kan inte vänta =/ Crap. Aja har iofs inte ens hunnit lyssna igenom alla låtar än så =P Har ju lite att sysselsätta mig med ett tag

Shinedown - Call me




I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried





There's a hard life for every silver spoon
There's a touch of grey for every shade o f blue
That's the way that I see life
If there was nothing wrong,
Then there'd be nothing right

And for this working man they say could
Barely stand
There's gotta be a better place to land
Some kind of remedy for a world that
Wouldn't let him be

What a shame, what a shame,
To judge a life that you can't change
The choir sings, the church bells ring
So, won't you give this man his wings?
What a shame to have to beg you to
See we're not all the same
What a shame

RK - MGEB

Relient K må inte alltid ha dom bästa låtarna, men det är fan få band som kan slå deras texter xD


Effektivitetens dag

Jag hr skrivit 444 inlägg sen jag började blogga för drygt ett och ett halft år sedan! 445 med det här. Har en liten plan att sluta blogga efter inlägg 666 ;) Men vi får väl se om jag kommer ihåg det, borde ju rimligtvis vara om ca ett år och mitt minne är inte det bästa!

Igår var en helt värdelös dag. Sov mig igenom i princip hela dagen och när jag väl var vaken var jag mer frånvarande än närvarande... Såg en film gjorde jag iaf, Capricorn One. Har ni inte hört talas om den är det inte så konstigt, den är från 78 =P Det är en typsik Sandra-film, dvs NASA är med i den. Fast dom är dom onda i just den här. Bra var den iaf, förutom slutet. Skulle vilja veta vad som hände med dom andra två (antar att dom blev dödade) samt hur NASA tog sig ur den där soppan... Är man intresserad och insatt förstår man parallellerna till månlandningen, annars kanske ni gör det nu när jag berättat det =P  Om nu någon skulle få för sig att se den...

Idag har jag iaf varit duktig (hittills, men nu verkar det gå utför...) Var på sjukhuset klockan ett, gick upp halv tio med tankarna på att göra am pannkakor, men sen kom jag på hur lång tid det tar och att jag inte alls var sugen på det just då, så det blev subway i mackgrillen, så satans jävla gott!! Sen som sagt sjukan och efter det var jag hos tandläkaren och fick en tid där och sen gick (!) jag hela vägen hem ^^ Det var faktiskt ganska skönt trotts att det var kallt.
Nu ligger jag i min säng med datorn i knäet igen (äntligen) och funderar på att skriva engelskatalet. Ska skriva om en typ viktig person. En person som inspirerat andra, funderar på att skriva om Gandhi. Har inte en susning om vem han egentligen var politiker i Indien för en massa år sedan. Får se hur det blir med det.

Nu blir det Gossip Girl och sen antningen engelskamanuset eller djursjukvårdsinstuderingsfrågorna. Något ska jag i alla fall göra, där med pasta!

Föresten delar dom ut gratis semlor på torget idag för den som vill ha ^^

?!


W h a t   t h e   h e l l   i s   a l l   t h i s ? 

 W h a t   t h e   f u c k   i s   g o i n g   o n ?


I bring no shelter. This world belongs to me


Titta, bloggen expanderar! Snart har jag tagit över hela världen! Och då hamnar hela världen i mitt våld mouahahhaaha. Och det finns ingen stans ni kan gömma er, för allt är mitt! Allt det som solen rör vid. Men hur är det med det som ligger i skuggan? Det är också mitt!!! Ni kan fly men ni kan inte gömma er...

Och bara för att visa hur stor makt jag har i Sverige:



Nu råkar det vara så att dom här kartorna inte riktigt stämmer, för jag vet att jag har läsare i London, Danmark, Tyskland och Lettland. Så alltså är min makt större än den verkar och jag är närmare mitt mål som härskare över universum än jag verkar.
När jag då sen tagit över världen och alla är i mitt våld (borde inte ta så lång tid) så ska jag ha en hjärntvättad zombiearme som ska hålla ordning, det lär väl till en början finnas uppnosiga fanskap som inte vill finna sig i den nya världsordningen (jag högst upp resterande x antal steg längre ner) Men efter att dom hjärntvättats till zombies dom med ska det nog ordna sig....
Såhär nånting tänkte jag mig att min arme skulle se ut. Snygga eh? Stirra på dom tillräkligt länge så lär ni också bli skrämda till lydnad ^^



Watch the vultures as they open their eyes
Can you please, please give them something
Play the heavens with the Devil's dice
Can you serve them, feed 'em with your king

You've never seen anything like this before
You will never see a clockwork sunrise no more

I bring no shelter 'cause I...

I will deny you
This world belongs to me
You try to fake it
But all wounds are there to see

Death Dies Hard
Watch as the Devil gets sold to me
Death Dies Hard
Enter hell and use the bone of God as key

The lotus withers as the insects thrive
Can you please please give them something
The pulse of darkness brings God alive
Can your black crimes be carried on white wings

You've never felt anything like this before
A sulphur storm brings the victims upon the shore

I bring no shelter 'cause I...

I will deny you
This world belongs to me
You try to fake it
But all wounds are there to see

Death Dies Hard
Watch as the Devil gets sold to me
Death Dies Hard
Enter hell and use the bone of God as key

Hur man firar och vad som firas skall

100 dagar kvar till studenten. Det borde man kanske egentligen firat? Men eftersom att vi firade Tone mellan 0000 och typ 0300 inatt antar jag att det får räknas in där ;) Eller så får vi fira det i efterskott nästa helg. Fast det är ju inte riktigt samma sak. Så skit i den iden. Det finns dessutom något annat vi kan fira då! Den 28onde, jag vill minnas att det är på lördag men jag lovar ingenting, så fyller jag nämligen 18 och ett halft ;) Varje dag har en anledning att fira (och fira gör man i det här fallet med alkohol), vilket ni kan se till vänster,  och varje helg har en anledning att fira ännu mer. Så om ingen har något bättre så får min 18,5årsdag duga! Det betyder att nedräkningen kan börja. På lördag alltså.
Men nu är det 35 minuter kvar till sportlovet officiellt börjar, och det firas med en rolig historia!
Ute i rymden samtalar två Marsmänniskor. - Den dominerande livsformen på jorden har utvecklat ett satelitbaserat vapensystem, säger den ene. - Är det intelligenta varelser? frågar den andre. - Jag tror inte det... Vapnen är riktade mot dem själva.

Nu: 2 och en halv män och glass i stora lass!


File:Alien.png

Sandra från Gnällbältet

Jag har en känsla av att det här kommer bli ett väldigt gnälligt inlägg. Bara så att ni vet. Egentligen har jag gjort en hel del bra saker idag, men det känns endå som om jag haft en sån där seg äcklig söndag som sööndagar har en tendens att bli ibland. Kan ju bero på att jag inte varit hemifrån alls idag. Och egentligen hatar jag sådanna dagar. Även om jag hatar att behöva ta mig ut i smällkalla vintern ännumer. Tur att det finns sommar. Inte för att dom brukar vara så jättevarma men.
En annan sak som irreterar mig väldigt mycket just nu är dom där kläderna jag vill ha, som har ett pris innan man valt storlek och färg, men som sen när man väljer storlek och färg fåt ett helt annat pris! Behöver jag tillägga att det blir dyrare? Jag vill ha den för 149, som det står i katalogen och som det står innan man specificerat sig, inte 199. Jag inte bara vill ha jag ska ha!
En tredje sak som kanske inte irreterar mig lika mycket som den förvånar mig är varför folk "från mitt förflutna" (läs med mystisk röst) dyker upp titt som tätt. Folk jag inte haft kontakt med på flera år och där vi inte riktigt skiljdes som vänner ploppar upp. För det mesta via Facebook... Jaja.
Appropå gnällandet i första stycket, några bra saker har jag faktiskt gjort, utom det där med att städa (och för den som verkligen bryr sig för mycket, tagit hand om mitt klädberg), jag har mailat både ungdomsmottagningen och ortopeden! Så nu vill jag ha en klapp på huvudet ^^ Och en bit av kakan mamma bakade, undrar när dom tänkt äta den...


Nu ska jag duscha, sen blir det caketime ^^

Tjugo i jävla två !

Igår firade vi Tone, lillungen fyller 18 idag, och jag har träningsverk i ansiktsmusklerna! Fy fan vad vi skrattade. Fulla vuxna som kännt varandra alldeles för länge för sitt eget bästa har en jävla massa att berätta. Även om jag redan kan mer än helften utantill sen innan, men nu när alla var 18 (Tone fick räknas som 18åring och Råttan var hemma) så fick vi höra några barnförbjudna historier också. Som den om Kjelles slappa skitmuskel, och den om pappa och Danas tvillingragg i något östeuropeiskt land. Kommer aldrig glömma dom! Och det går fortfarande inte att tänka på dom utan att börja garva =P Kul var det iaf, god mat och väldigt roligt sällskap! Usch nu låter jag som gammal kärring 60+ som reccenserar något... Jaja någon gång ska det väl vara så också.

Idag har jag städat hela mitt rum. Med betoning på hela, För det är fan inte ofta det händer! Tänkte ta itu med mitt berg av tvättade kläder i tvättstugan snart också. Men först ska jag ut och mata mitt vilddjur med morötter och sen ska jag beställa lite kläder jag spanat på. Sen får det bli tvätten. Om jag fortfarande kommer ihåg den =P
Eller föresten, först av allt ska jag äta en kiwi. ^^


Vi är en oslagbar kombination, det är bara att inse


Grattis Tone, nu är vi lika gamla ett tag, och satan vad coola vi var för ett antal år sen ;D

Tjugo i jävla två! Over and out.

Bara så att jag inte glömmer...

UA-prov (4/3)
Engelska bok+recenssion
Engelska om en författare - halvvägs
DjSv redovisning matsmältningsap.
DjSv instuderingsfrågor
Viltvårdslabb Spyboll - typ klar
Viltvårdslabb Telemetri
Religionsarbete om UFO-rael

SNP och små brända *cencur*

Skolan idag var segt som satan! Skrev prov på religionen, kristendom... Usch och blä. Sånt trams, tur att läraren iaf har mer vett än att vara religiös ^^ Sen åkte jag till Solna och mötte mamma, shoppade lite, fikade, åt kladdkaka och pratade. Länge sen vi pratade, iaf utan att börja bråka, fast det var nära en gång. Den sexuella präglingen upphör... Sen vart det hemfärd, och helvete vad lång tid det tar att åka buss från Solna... En hel halv timme.

Nu blir det snart chokladpudding, hur fan ska det här sluta? Jag kommer svälla upp och sen kommer jorden börja krettsa kring mig eftersom att min massa blir så stor och då blir min gravitation starkare än jordens och då kommer jag få två sateliter och sen kommer dom få göra om solsystemet och hoppas jag får en atmosfär annars dör jag och hoppas det inte blir klimatförändringar på jorden så att det går åt helvete. Mer åt helvete och hoppas ni återstående människor inte flyttar över till mig och börjar gå på mig för då blir jag ledsen. Jag kanske ska strunta i den där chokladpuddingen? Nää den är god ju, och jag väger bara 50 kg så det är ett tag kvar tills jag blir en egen planet. Undrar om jag skulle räknas som en planet med liv då, kanske om jag har löss...? Nej nu tror jag det blir bäst om jag bara är tyst, det gick ju åt helvete det här =P

Nu ska jag bajsa så ses vi sen i Aulan!

Just because I can

Bara för att jag är trött och listor ÄR kul, även om dom inte är så jävla kul att läsa =P

ALLMÄNT...
Namn: Sandra
Piercingar: 4 i öronen och en föredetting i naveln
Tatueringar: Så fort jag har råd...
Längd: Jag envisas med 170...
Skostorlek: 35/36
Hårfärg: Svart atm
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland ganska ofta
Tänker du på självmord: Tänker på ja, men inte för egen del
Tycker andra att du är attraktiv: Bilar brukar tuta...
Vilket shampoo använder du: Det som köppts hem
Vilken parfym använder du: Paco Rabanne Black XS
Vad är du rädd för: Spindlar, dödligt rädd, på riktigt
Gillar du att tvätta: Jag KAN inte
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja. Det är faktiskt det allra roligaste med nöjesparker

SENASTE...
Film du hyrde: Ingen aning. Alldeles för länge sedan...
Film du köpte: Ingen aning här heller
Låten du lyssnade på: A beutiful lie - 30 seconds to mars
Låten du hade på hjärnan: Fireproof - Pillar
Låten du laddade ner: Bandit unplugged
Personen du ringde: Pappa
TV program du tittade på: Knutbydokumentären
Personen du tänkte på: Camilla (fråga inte varför =P )


FAVORIT...

Mat: Beror på dag
Låt: Några 1000 olika
Sak att göra: Bra jävla fråga
Sport: Ridning
Dryck: Cola och valfritt med alkohol utom öl
Kläder: Jeans och hoodie
Film: Varierar
Bil: Lamborghini

ANTAL...
Gånger du varit kär: Går nog att räkna på en hand
Gånger ditt hjärta brustit: Brustit vet jag inte, men det fick sig en ordentlig törn en gång...
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet ej, vill inte veta
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 10-tal som det syftat på mig
Ärr du har på kroppen: Går nog inte att räkna

SENASTE...

Bok du läste: Töntig engelskabok om krigande stammar i afrika, precis lika värdelöst som det låter
Personen du fick mail av: Får aldrig mail från personer, men förmodligen någon lärare
Personen du fick brev av: Får aldrig brev från personer, bara typ myndigheter, och då var det KS
Personen du fick sms av: Fredrik
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Kommer inte ihåg, månad sen kanske?

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Skola, handlat, slöat
Var det kul: Nja, det var väl inte direkt tråkigt
Hur tidigt stiger du upp: För det mesta 9-10 i veckorna
Gillar du att slåss: Med råttan ^^
Vad ska du göra ikväll: (natt) plugga kristendom kanske

Är du seriös: Inte ofta
Vad är du allergisk mot: Getingar och nickel, vad jag vet
Var har du ont: Huvudet och bröstkorgen
Använder du hårspray: Sometimes
Kan du stå på händer: Nej, inte utan att slå ihjäl mig
Favorit serie: HOUSE

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Var sak har sin plats...
Gillar du ketchup: På vissa saker, ja
Är du glad nu: Nej, inte speciellt
Var du glad igår: Till och från
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Tror inte det
Vad dansar du till: Helst inte alls
Stockholm är: En fin stad, till viss del
Göteborg är: Också en fin stad
Kan du sjunga: Kan, kan jag väl, men inte så någon vill höra
Mer värt än guld: Lycka
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: CANADA (vem behöver fråga?)
Ska bli skoj: Sportlovet hoppas jag
Ska inte bli skoj: Mycket
Sparar till: Vet inte inget spec tror jag
Väntar på: Värme!!!
Pålägg som gäller: Stark ost, eller den där speciella korven
Dagens dryck: Cola alltid

Grattis till den som orkade ta sig igenom, lämna en komentar, det finns ett pris att hämta ut...


Intresseklubben antecknar, eller bryr sig som barnen säger på mammas jobb

Jag tog ett test  på Facebook idag. Jag älskar test =P Tester hette How CRAZY you are? Här är mitt resultat:
You are now officialy unnormal! Watch the darkness of the cows of pots in the pants of the pig's double tailed pit tip tip pot topit tippot potit.
Fick även genom FB veta att jag är mest lite Johnny Depp (beteende) och att jag aldrig skulle vara otrogen. Tackar för det.
Annars har jag varit i skolan idag. Tycker jag var riktigt duktig som faktiskt dök upp som omväxling =P Hade religion med Olle, det var ganska kul, även om vi mest snackade trosor på slutet. Å andra sidan var jag upptagen med att glo på hans skor typ hela lektionen innan så jag var väl kanske inte så närvarande i alla fall...

Efter skolan hade jag planer på att baka, vi ska tydligen bjuda lärare och småglinen i skolan på fika imorgon. Jag vet att jag var jätteanti i skolan, men jag ändrade mig på bussen på vägen hem, okej? MEN självklart upptäckte jag när jag kom hem att vi inte hade något smör, mjöl eller socker... Vad kan man göra då? Ingenting. Så den iden gick käpprakt åt helvetet. Så istället somnade jag framför TVn... Jag som hade tänkt plugga till provet imorgon... Jaja, nästa gång. Sen åkte jag och pappa och skulle handla. Dom ska ha zebratavlor på ÖB, men som om dom hade det... Istället köpte jag en deo (intressant), cola (ovanligt) och nya ballerina trotts att jag lovade mig själv att jag inte skulle...

Nu ska jag se på 2 1/2 men och sen ska jag se på det där om Knutbymorden på 4an. Hoppas det inte började 8... =P Bäst att kolla... Nej det började nio, men såg att sveriges värsta bilförare sänds nu så det får bli det istället! ^^

Jag vet att Du är och Du blir vad du var.

Fredags blev verkligen fredag den 13onde. Som tur är gjorde alla hjärtans dag skäl för namnet.

Jag tror jag blivit Sverigedemokrat.




Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Det finns idioter av alla slag

Vilka jävla ryck jag kan få ibland... Halv två inatt fick jag en väldigt stark impuls att städa. Sagt och gjort och fort gick det. 10 minuter senare hade jag gjort allt utom att damsuga, det låg ju faktiskt folk och sov... Men ja, rummet blev lite städat iaf. Förvisso spelade det ingen större roll eftersom rummet ser ut som ett bombnedslag igen =P Hur fan lyckas man?

Idag började för övrigt rättegången mot the pirate bay. Störtlöjligt för att citera Baloo. Hur ska dom kunna fälla dom 4 som sitter på de åklagades bänk? Visst dom har grundat en hemsida, men dom själva har ju, såvida jag inte helt förstått fel, inte lagt upp några filer på den, iaf inte efter att det blev olagligt. Dom har bara gjort det mer lätttilgängligt. Kan anses omoraliskt men knappast olagligt. Så om man nu ska fälla dessa 4 män, borde man då inte också fälla sökmotorer som google, altavista och så vidare? Allt du behöver göra är ju att gå in på google och söka på torrent och tex en filmtitel och du får en jävlamassa träffar. TPB gör det lättare att komma åt torrentfiler, men det gör fan google med. Dumburkar.

Get to know me


Tjejlistan

1. Har du ett par rosa string?  ja
2. Vem var den senaste du pussade? - Camilla
3. Vad har du för bhstorlek ? fundera ut det själv
4. Trivs du med det? - nej
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? -  14
6. Gillar du nån nu? -
ja
7. Vad gjorde du inatt? - va ute
8. Och i förrgår natt? - sov hos fredrik
9. Vad gör du innan du ska sova? - borstar tänderna?
10. Kan du prata med din mamma om allt? - nej
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - venne, tror de
12. Har du varit gravid? - nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - nej
14. Choklad eller glass? - glass med choklad
15. Push-up eller T-shirtbh? - beror på kläderna
16. String eller hipsters? - string
17. Stövlar eller gymnastikskor? - båda, inte samtidigt då
18. Kjol/klänning eller jeans? - kjol/jaens, again inte samtidigt

Tio fakta

1. Hemstad/ort -  stockholm
2. Hårfärg - skulle föreställa svart men...
3. Längd - hävdar att ja e 170cm men ingen tror mig
4. Frisyr - morronfrilla =P
5. Ögonfärg - blå
6. Skostorlek - 35/36
7. Humör - neandertalare
9. Civilstatus - <3
10. Vänster eller högerhänt - höger

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom(/henne)? - ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? ja
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - tror inte det, isåfall väldigt hemlig
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - kanske

Tio saker

1. Kärlek eller pengar? - båda tack
2. Vin eller öl? - vin
3. Dag eller natt? - natt
4. One night stand eller förhållande? - förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - tur att helgen har 2 dagar
8. Färgfoto eller svartvita? - beror på biden
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Facebook eller myspace? - Facebook

Tio Har du nånsin...

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - ja
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej men skulle vilja
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - hela tiden
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - ja
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ehm ja...

Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? - ja
2. Är du glad? - nja
3. Är du fundersam? - ja
4. Är du uttråkad? - ja
5. Är du tysk? - nej
7. Är du italienare? - nej
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ja
10. Gillar du någon just nu? - ja

Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 1609
2. Namn? - Sandra
3. Vart bor du? - Stockholm
4. Hur många barn vill du ha? - inga
5. Vill du gifta dig? - kanske
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
7. Har du ätit sushi? - japp
8. Favoritglass? - choklad
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 4
10. Humör? - seg, neandertalare

Fyra Grejjor

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nja, inte på riktigt
2. Har du en hund? - nej, vill ha
3. Sover du helst själv eller med någon? - med ngn
4. Tror du på spöken? - bara när ja e rädd

Skulle

1. Skulle du vilja vara längre? - nej
2. Skulle du vilja väga mer? - nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? - hehe *no comments*
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - ja

Kan

1. Kan du röra på öronen? - ja
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - nej
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - om ja sover kanske
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - har inte hänt än
7. Kan dina vänner lita på dig? -
 ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - ja
9. Kan du suga? - på?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - nej

Har

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - nej
3. Har du syskon? - ja
4. Har du ljugit på någon fråga än då? - nej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - ja
6. Har du varit full den här månaden? - ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - ja
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nästan
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nästan (på ett annat sätt)

Vem

1. Vem älskar du? - många
2. Vem kan berätta allt för dig? -
3. Vem vill du bli full med? - alla ^^
4. Vem är den bästa artisten? - massor.
5. Vem pratade du senast i telefon med? - fredrik
6. Vem är snällast i världen? - jag, lätt!
7. Vem vill du prata med? - soffe om lule...
8. Vem sov du senast med? - senast ja sov;ensam sanast ja sov me; fredrik
9. Vem såg dig full senast? - busschffisen på 118 inatt
10. Vem vet allt om dig? - ingen vet allt men alla vet något
11. Vem hatar du mest? ..
12. Vem kramade du senast? - camilla


Konstapel Pendel

Det är något suspekt med att vara ute ensam mitt i natten, lite smått obehagligt. Speciellt när det egentligen inte finns någon direkt anledning. Och ska man nu nödvändigtvis ut så är det lite som en oskriven regel att inte lämna tomten om man inte verkligen måste. På tomten är det endå tryggt, den är min. Utanför känns det som om man bryter mot ett utegångsförbud. Inte ett sånt där man kan få av föräldrarna för att man inte städat sitt rum utan ett såntdär utegångsförbud som gör att man bryter mot lagen om man går ut. Ett sånt som dom har i vissa filmer. Om dom nu finns på riktigt? Men i alla fall, om ni inte förstått det än så var jag precis ute =P Skulle göra mig av med lite bevismaterial, och jag kunde ju inte gärna slänga det på tomten, vorre ju liiite uppenbart. Men så fårt jag satte foten utanför tomten började det plinga från bommarna som gick ner vid järnvägen. Och ja, jag blev lite skrämd =P Det var som om bommarna var ett larm, och strax därefter kom konstapel Pendel för att haffa boven (mig) som brytit mot utegångsförbudet. Men såklart är jag ju superskurken (eller är konstapel Pendel den onda och jag den verkliga hjälten?) så jag lyckades i sista sekund innan han svängde rund hörnet slinka in och göma mig bakom bilen, därifrån kunde jag sen i skydd av mörkret och buskarna smyga till baksidan, klättra upp på altan och in i mitt tjunäste. In i säkerheten. Konstapel Pendel anade ingenting, förmodligen antog han att det var en katt som satt igång larmet, och jag kom än en gång undan rättvisan.

To be continued...

Whatever I did when i was drunk didn't happen if i can't remember it.

Hmm jag började skriva ett inlägg som jag sen kom på var typ precis som det jag la upp när jag inte fick vara med på UA lektionen..... Sen fick jag idetorka =P Min dator strejkar, vilket håller på att ta livet av mig! Den vill inte att något musikprogram ska funka, dom bara låser sig. Så det enda jag har är youtube. Kul lixom. En låt i taget. En låt i dålig kvalite i taget.... Funderar lite på om ag är hungrig och kanske borde äta middag? Fick ju en lite vriden dag med frukost tidigt som fan och sen lunch vid halv tre =P Så varför inte middag vid åtta? Vi är en sån där familj som äter middag ganska tidigt på vardagar, pappa brukar va hemma vid fem och lagar mat innom en timma om det inte är helg, då är han så jävla seg!
Borde iofs ge mig ut till mitt lilla vilddjur, hon har säkert inget vatten kvar. Och så borde jag duscha, men får väl se hur bra det går med tanke på örat =P Pappa tyckte jag var en fjolla och mamma att jag var dum i huvudet, men hon ska ju kanske inte säga något, hon har ju gjort lika dant själv i sin ungdom. Även om hon inte kommer ihåg skvatt ^^

Jag har hittat facebookgruppen som måste vara gjord med mig i tankarna! Whatever I did when i was drunk didn't happen if i can't remember it. Och allt det där jag fått höra i efterhand denna vecka som jag inte minns något av alls över huvud taget har alltså INTE hänt. Jag upprepar inte. Jag vet inte hur den där skon hamnade hemma hos mig men jag har inge minne av att jag tagit på den eller gått i den, so I don't care what you say, if I can't remember it it didn't happen! Så det så. Take that Michael Jacksson!

Så går det när jag har tråkigt...

Sitter i skolan med skolans värdelösa datorer, eller själva datorn är det väl inge större fel på men hata tangentbordet! Tacka vet jag laptops... Resten av klassen går igenom ett prov som jag inte gjort så jag får inte vara med... Stackars mig.

Hade lite tråkigt i morse på min långa sovmorgon vilket resulterade i ett hål å örat... Therese blev helt förskräckt när hon såg det ^^ Hon trodde jag skojjade =P Men vafan, jag hade tråkigt, tid över och har alltid velat ha ett hål där. Problem solved. Nu saknas det bara två hål, kanske tre, men till dom behöver jag is vilket inte fanns hemma idag, alltså fick jag göra det utan is... Aj säger jag bara.  Vem visste att det kunde vara så farligt att ha tråkigt? =P

50 minuter kvar på lektionen jag inte får vara med på, kan det vara segare? Snark, nästan bättre att sitta och ha lektion på riktigt då. Fast bara nästan ;)

Todays Reason to Drink har tekniskt fel

UA-prov
Engelska bok+recenssion
Engelska om en författare
Judeprov
DjSv redovisning matsmältningsap.
DjSv instuderingsfrågor
Viltvårdslabb Spyboll
Viltvårdslabb Telemetri
Lågstadiedisko
Löjligaste engelskaläxan ever, jag menar, Gunillas läxor brukar vara värdelösa och astöntiga, men den här tar fan priset i dumhet! Med hästlängder!
Luleåresa
Hockeymatch

Så ser mina närmaste veckor ut... Eller, mer än hälften kan jag göra närsomhelst bara dom kommer in så dom hinner läsas av lärarna, men endå, gör jag det inte typ snart lär jag ju glömma.

Idag har det mest varit skolan, måndagar och fredagar är ju min jobbigaste dagar, då har jag hela 3 kektioner... Stackars mig! Fast fredagar känns minst dubbelt så långa och måndagar slutar jag mitt i natten..... Så efter skolan idag, va fan gjorde jag då? Har typ en minneslucka från det att jag kom hem till det att vi åt mat. Kan verkligen inte komma på vad jag gjorde :S Efter maten låg jag iaf på en spikmatta! Det glömmer man inte i första taget... I hela 35 minuter! Det ska tydligen hjälpa mot migrän, och ge mer energi och hjälpa en att somna. Och allt det skulle ju behövas här om man säger så =P Det var en upplevelse iaf, ska försöka köra igenom programmet varje dag direkt efter skolan. Få se när jag kan ta mig igenom helt, att ligga på mage är ju inte så smart om man heter Sandra just nu.

Sen ser det ut som om det blir en Luleåresa på sportlovet =P Ska bara få det confirmat av mina föräldrar att dom är villiga att pröjsa ^^ I sånna fall blir det flyg och fylla, två av mina favoritnöjjen  =D Enda nackdelen är väk att det ligger i fucking norrland och där är det äckligt kallt! Typ istid. Men jag får ju träffa Pluring och det var ju inte igår, måste varit i sommras om jag inte minns fel. Plus att jag vill se universitetet om det går för sig. Funderar ju trotts allt på att trottsa kylan och plugga där. Om dom skaffar infravärme i hela staden först ^^

Sist, men inte minst, borde någon ta kontakt med dom som gör Todays reason to drink (den där typ högst upp till vänster på sidan) och säga åt dom att todays reason to drink borde vara att Fredrik fått nytt jobb ^^ Så nu vet ni det, vi beklagar det tekniska felet men sidan styrs av amerikanare och vi vet ju alla hur dom är....

Fan

Hmm... Med tanke på mitt överdramatiska farväl till håret igår känner jag mig lite dum just nu, vilket är en ganska obehaglig känsla och jag förstår till fullo varför jag valde bort den. Det blir alltså ingen klippning idag (jag vet att ni alla måste vara helt förkrossade, men håll ut det kommer bättre nyheter snart!) men tja, jag sitter ju här och bloggar när jag borde anälnda dig alldeles precis nu... Men, till den bättre delen, på tisdag nästa vecka gör jag ett nytt försök! Så tappra vänner, ge inte upp hoppet än! (Jag känner mig som någon som snackar till en massa människor på medeltiden ja...)

Så nu blir det nog frukost, och sen ska jag försöka komma lagom till deras lunch, den verkade ganska intressant idag =P

Ångest-söndag för att härma Therese lite...

igår vart det bio. Lite sådär i sista sekunden, men vad spelar det för roll? Jag och Fredrik var och såg Valkyria, eller vad den nu heter, något liknande i alla fall. Den med han utan öga som vill döda Hitler. Bra film, gå och se den. Och om ni gör, titta på HItlers ögonbrn in a close-up =P Ni kommer fatta, om ni inte är typ helt blinda eller bara allmänt korkade. Eller nej, ni borde upptäcka det öven om ni är korkade.... Annars kanske ni borde ta kontakt med en läkare eller någon mentalsjukhus eller liknande.

Idag är det i alla fall ångest-söndag. Det är söndag, och det ger ångest bara det. Sen sitter jag och tittar runt i mitt rum och det enda som går genom mitt huvud är WTF jag städade ju precis!! Hur fan lyckas man? Sen är det högen med läxor/prov/uppsattser/annat jävla skit som jag skjutit upp alldeles för länge/shit jag missade när jag låg på sjukhuset, allt borde göras typ direkt idag på stört. Sen tänker jag på imorgon, när jag egentligen börjar ett men måste upp tidigt för jag ska *trumvirrvel* klippa mig, ÅNGEST! När gjorde jag det senast lixom? Det var i sommras, strax före midsommar.... Jag vill inte bli av med mitt hår, jag vill ha kvar det. Jag vill inte att det ska vara så slitet och fult som det är just nu, men jag vill ha kvar längden. Egentligen vill jag ha det längre, och tjockare också för den delen. Så tanken slog mig, om jag spara på det som är uppklippt kommer det ju bli jämntjockt, å andra sidan kommer det bli platt och tråkigt... Äsch frisören får bestämma imorgon, det är ju faktiskt del av deras jobb. Det blir klippning, färgning och håranalys iaf, och jag tänker ha mössa med mig, ifall det blir alldeles fördjävligt :S

Att göra:
UA-prov
Engelska bok+recenssion
Engelska om en författare
Judeprov
DjSv redovisning matsmältningsap.
DjSv instuderingsfrågor
Viltvårdslabb Spyboll
Viltvårdslabb Telemetri
Lågstadiedisko
Löjligaste engelskaläxan ever, jag menar, Gunillas läxor brukar vara värdelösa och astöntiga, men den här tar fan priset i dumhet! Med hästlängder!

Tror det var allt, men har säkert glömt en jävlamassa, som inte har med skolan att göra. Dvs tiotusen+ läkarbesök och gnälla på myndigheter, fast det får pappa göra =P


Hej då långa men fan så slitna hår RIP (förvisso först imorgon men....)


I Hear The Words That You Said To Me

Jag ska försöka förklara någonting nu, som jag verkligen inte tror att någon kommer fatta, men what the hell. Det är en mix mellan känsla och händelse, lite som en uppenbarelse. Ni vet (kanske) när man gått och tänkt en hel del på något och försöker komma fram till hur man känner och vad man tycker, men man kan inte riktigt sätta fingret på det. Men så helt plötsligt snubblar man över en låt, eller snarare låttext, som beskriver precis hur man känner. Och man skulle kunna svära på att man är med i Truman show (om man är är man ju den enda som INTE vet om det så....) och att låten är skriven om just mig och ingen annan. På något sätt har någon nästlat sig in i min hjärnan tagit reda på hur jag känner, även om jag som sagt inte själv listat ut det, skriver en låt om det, spelar in den (rätt genre såklart) och sedan ser till så att man hör den, på radio eller dyligt. Och på något sjukt jävla sätt känns det nästan mer troligt än att någon på andra sidan Atlanten bara skulle råkat skriva en låt där texten var handken och jag är handen och det passar perfekt, och sen har jag bara råkat höra den, först hur många gånger som helst och hatat den, sen en natt råkar jag höra en unpluggedveriation och då är den helt plötsligt skitbra. Det är bara att inse, chanserna är astronomiska. Å andra sidan om man tittar på oddsen för att jag ska sitta här och går tillbaka enda till big bang känns ju dom också astronomiska... Men nu råkar det vara så att på dom 2 sista (alltså inte den där dom nästlade sig in i mitt huvud....) är oddsen 100% att det ska inträffa, för det har ju inträffat. Jag sitter här och jag har hört låten... Nu ska jag nog sluta svammla, läs texten istället! Och titta, typ hela texten blev fetstilat... :O

SONIC SYNDICATE - DENIED (titeln passar också...)

There is nothing left for me
There is nothing left for you
There is nothing left at all
A wasteland of my mind
Don't think you ever will see
Don't think you ever will know
How much I actually cared
About everything we shared
Why the fuck did you lie then?
Why in hell did you bring me down?
Don't you realize?
No one gets out of this place alive


Hasn't been screaming all these years
Just to see the world crashing around me
Maybe this life is overrated
But I won't let the world burn around me

A situation like this, should never exist
Then why are we out of control
I see smoke from the eden fire
Watch it going higher and higher


You pulled me up from the dream
Let's compare scars you and I
You are always on my mind
I will never leave you behind

You broke my engagement to
Solitude, and made me threw away
The ring of retaliation


Maybe this life is overrated
But I won't let the world burn around me


Hand up, vem förstod vad jag pratade om? =P I thought so

Kokain, Treo och....


Min humor när den är som lägst ^^

Kokain, Treo och....


Min humor när den är som lägst ^^

Att vara eller inte vara....

I dag är jag nästan vard en eloge! För idag var jag i skolan, i tid. Tom 20 minuter innan. Må så vara att jag gick upp 15 minuter innan jag gick ut till bussen, men jag han iaf med den. Vilket iofs mest berodde på tur, men endå!Jag var där, jag hade religion, jag hade lunch, jag gick till syo och plockade bort historia från schemat och la tillbaka samhällen, jag gick på historian endå (fråga inte varför) SÅ jag var alltså i tid OCH på alla lektioner och lite till. Sen skulle jag iofs hem och plugga och jag sitter fortfarande här, så kanske inte är så bra iaf? Nu ska jag iaf göra den där sabla engelskan som är tills imorgon, och så borde jag städa lite.... SUCK!

Justja, Therese ville att jag skulle länka religion-olles blogg, sagt och gjort http://ytterstadomen.blogg.se/ Här har du Therese ^^ Enjoy, den är faktiskt rolig.

Och bara för att reta andra Therese, och alla andra också för den delen, här är mitt shema


Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Bara för att Plan Three är så jäkla bra (och jag är helt såld)

Lyssna på låtarna, dom är verkligen sjukt bra. Och jag är rädd för att jag inte kan vara vän med någon som inte lyssnar på Plan Three ^^ Plus att det finns ett inlägg under så ni måste endå ta er ner ;) Mouahahaha




Let Down Low

"I let you go, I left  you low I loved you, I loved you so"
Inte du läser men...

Are you coming down to watch me go
There's something wrong about this road
The way it turns, everything's moving around

Something naked, out of touch
Something's fading, something's lost
Is that alright, everything's moving slow

Who was I a week ago
I don't think I'll ever know

but it's alright

Everything's moving on


I let you go, I left you low
I loved you, I loved you so


This is where we used to turn
Now brings another stain to the curb
Now wipe my eyes,
the colours are fading slow

Are you coming down to watch me go
The light's are blinding on this road
I'm losing touch,
everything's moving around


'Cause I don't think I'll ever sleep
Lay another hand on me
'cause it's alright
Everything's moving down


I let you go, I left  you low
I loved you, I loved you so


'Cause you're coming to see me rise

I don't think you can
and I don't think you will


Are you're coming to see me rise

I don't think you can and I
don't think you will


I let you go, I left  you low
I loved you, I loved you so



Tainted so Cold



So very tricky, so hard to keep it up
While we are distancing ourselves

But the truth appears to me
As clearly as your lying stories
Covers up your face

Then say that you like
me with my hands tied down
With a fold over my eyes

You're so cold
You shut me out for all that I am
You're so cold yeah, you're so cold
Your tainted eyes please stare me down

You're so cold yeah, you're so cold


So very filthy, the way you put a tear
In everything I say or do
So the lies appears to be
The only thing that stays unburied
All except for you

So the murder of my mind is appreciated
Like the memories in your eyes


You're so cold
You shut me out for all that I am
You're so cold yeah, you're so cold
Your tainted eyes please stare me down

You're so cold yeah, you're so cold


Won't you bring me down...
Won't you bring me down...


You're so cold
You shut me out for all that I am
You're so cold yeah, you're so cold
Your tainted eyes please stare me down

You're so cold yeah, you're so cold



Save Me



So you like to talk
I like to listen hard
Speak now or forever shut up

My cloak and dagger style
Looks better when I fly
See me run around in circles
(Round and round)

I'm tired of this endless illusion
It's time I found a better solution
For my pain
Can't do it alone, so save me
Can't do it on my own, so save me


See I can play your game
So let it all begin
A drumroll please so close your curtains


Oh, I like your smile
Both innocent and wild
Watch as my walls are falling down

(down down)

I'm tired of this endless illusion
It's time I found a better solution
For my pain
Can't do it alone, so save me
Can't do it on my own, so save me

I'm tired of this endless illusion
It's time I found a better solution
For my pain
Can't do it alone, so save me
Can't do it on my own, so save me

You still have all of me...

Först en hälsning till Jonathan som kommentarade Like a Parasite-inlägget, med tanke på att du inte känner mig, vad vet du om hurvida jag är tacksam eller inte? Som sagt, man ska inte yttra sig om saker man inte vet någonting om. Och hur tyder det där inlägget på otacksamhet? Slutligen, väldigt modigt av dig att kommentera anonymt...

Idag då, har precis kommit hem från bion. Eller det var iaf precis för ett tag sen... Äsch. Såg Benjamin Buttoms fantastiska resa eller något sånnt. Det var bra iaf. Lite väl lång kanske, men det hade nog blivit konstigt om den varit kortare. Plus att slutet var som det var. Men ja, det var kul att göra något om inte annat ^^ Efter filmen var det en hel halv timme kvar innan centrum stängde, så Sandra hann shoppa kläder ^^ En t-shirt, ett linne, en mössa, en mascara och tre par örhängen blev det, fan vad jag gjort av med pengar idag!


Plan Three <3


A cut with a knife
A little revelation
The answers to the questions
Are getting closer
These thoughts of mine
Such a wide selection
Impossible to know whice one i should follow


Cause i've got a mess of reasons to stay out of control
I've got a million little triggers and they're ready to blow
I got my hand doin circles, and i'm losing my soul
This is my damnation... it won't get me outta here


Genialiska genier

Shit vad mycket bloggande det blev idag då. Men tankarna på TP fick mig att komma in på genier. Och, här har ni ett starkt bevis för att jag inte är ett, vad ett geni egentligen är och om det finns någon sanning i det där mellan att gränsen mellan geni och galning är hårfin. Alltså inte bara att det är en smart person utan den riktiga definitionen. Ett geni är alltså per definition en person med mycket högt IQ (över 140, Albert Einstein hade omkring 160) och mycket låg latent hämning. Vad innebär det då? Jo högt IQ innebär att personen själv kan filtrera bort onödiga intryck. Låg latent hämning innebär att hjärnan inte på egen hand filtrerar bort onödiga intryck. Ett geni "väljer" alltså vad som ska stanna och vad som inte stannar kvar.
Varför är gränsen mellan ett geni och en galning så tunn då? Kombinationen lågt IQ och låg latent hämning gör en person galen. Så ett geni som stressar för mycket eller genomgår en personlig kris är farligt nära att bli galen.

Avslutningsvis, en bild på mitt favoritgeni, men en IQ på 173

Dr. Leonard Hofstadter, PhD

Och favorit nummer 2 med IQ 187

Dr. Sheldon Cooper, PhD

Trivial Pursuit

En sak jag precis kommit fram till. Jag får, i brist på bättre ord, panik av att plugga. Jag blir helt jättestressad, antal hjärtslag ökar och hela huvudet, och resten av mig ochså för den delen, bara snurrar utom kontroll så fort jag börjar plugga. Varför? För att jag inte kan något. Innan jag börjar plugga. Ehmm, nehe... Konstigt *not* Men så blir det, och att plugga in trivial pursuit inför ett prov när man är nästintill hysterisk är inte det lättaste. När det dessutom kommer idiotiska motsägande frågor och uppgifterna på pappret man fått är från 88 är det dömt att misslyckas. Allts, imorgon är  jag dömd att misslyckas.
Visste nu föresten att spelet trivial pursuit är ett kanadensiskt påfund? Sånt där onödigt vetande är mycket roligare och enklare att lära sig, istället för att veta hur många däggdjur som var utrotningshotade 1988, speciellt eftersom att den siffran inte alls stämmer med hur det är idag. Jag har sagt det förr och nu kommer det igen, prov som går ut på utantillkunsklaper är det sämsta skit som finns. Det säger inte ett dugg om hur mycket jag kan och har lärt mig. Bara hur mycket information jag kan trycka in i huvudet idag och ha kvar imorgon. Det finns ingenting alls som säger att jag kommer komma ihåg ett jäkla skit av det i övermorgon, vilket gör att det inte finns en chans i helvtete att jag kan tillämpa det i "de verklige livet", alltså arbetslivet efter skolan. Och det är väl endå det vi ska förbereda oss för? Det är väl meningen att vi ska skaffa oss kunskaper så vi kan göra något åt allt det som är påväg käpprakt åt helvetet. Eller har jag missat något?

Transadag

Idag hade klassen transadag i skolan, det var... Ehmm, inga kommentarer. Fast endel var, underhållande... =P Jaja vi ska vinna över N3a iaf!

Min att-göra lista har blivit längre.... *SUCK*

historiaprov (??)
UA-prov (imorgon)
4 engelskaläxor (fredag och måndag)
viltvårdslabb (kanske x2)
förmodligen en historialäxa
ett biobesök. (imorgon)

Ge mig en extra ledig dag tack! Eller förmodligen 2....

Död åt Tengil-fredrik!

För det första, titta noga på bilden här nere (ja det ska vara måndag på alla tre)



Den längst till vänster är orginalschemat, men som bekant läser man ju inte alla ämnen, och jag läser på halvtid eftersom att jag inte orkar mer pga operationen jag fortfarande inte mår bra utav. Så, dels för att jag har missat så mycket och dels för att jag kommer missa en hel del till har jag fått förlängd studietid och läser inte fysik b, kemi b, matte e eller samhälle a, utan kommer läsa dom hemifrån i höst istället, så länge jag behöver. Schemat i mitten är alltså mitt schema, så som det är meningen för att jag ska orka. Så WTF är det med schemat längst till vänster? Jo, nu är det såhär att min snälle sam/historia-lärare (som från och med nu kommer heta Tengil) har bytt plats på sam och historian, vilket ger mig 2 gigantiska hål på sammanlaggt 3,5 timmar. Varför? Jo för att vi på historielektionen hamnat i en datasal, och tydligen kan man av någon mystisk oklar anledning inte ha historia när man sitter vid en dator! Speciellt inte då man har sammanlagt 4 historielektioner i veckan... Så än en gång är det ett spån däruppe som en massa dårar här nere på jorden kallar gud (jag vet att jag inte tror på gud men jag gillar att skylla allt det dåliga på honom, har ni aldrig sett en hycklare förut?!) som försöker motarbeta mig. För att citera SP "God must hate me, he cursed me for eternity" och "I never did anything to you, so can't you find something else to do?" Speciellt då den där sista. Skaffa dig en hobbey ditt dumma fanskap. Det hade äntligen börjat lösa sig å så kommer Tengil (som sammarbetar med gud) och lägger krokben för mig. Igen. Så nu är frågan, kan lektionerna flyttas tillbaks? För om inte skulle jag vilja se om möjligheten att byta så att jag läser samhälle nu och historia sen finns. Själva vitsen med allt det här är ju att jag ska kunna gå halvdagar, inte hela långa dagar  med få lektioner.


För det andra (kommer ni ihåg att jag började med "för det första?) kommer ni ihåg i början av hösten, när jag gick och funderade på om jag skalle köpa en vinterjacka eller inte och sen kom fram till att nej jag ska fan vara tjurskallig som i i helvete och envisas med att gå i min väldigt tunna, inte ett dugg fodrade (sommar)skinnjacka? Ja, nu är det ju februari och jag har bara haft min vinterjacka en gång, och det var för att jag glömt min skinnjacka så den fanns inte hemma (ja, jag lyckades alltså gå hem utan den mitt i smällkalla vintern), men förutom den enda gången har jag faktiskt varit sådär envis som jag sa att jag skulle vara. Har jag frusit? Det kan ni ge er fan på. Var det värt det? För modligen inte, jag har ju frusit ihjäl var och varannan dag. Men min jacka har iaf fått plats i skåpet i skolan, och en massa (och jag menar massa) bilar har tutat på mig för att jag är så snygg ;) Mouahahhahaha


Min att göralista inehåller just nu ett UA-prov, ett historiaprov, 4 engelskaläxor och ett biobesök. Har jag glömt något?

RSS 2.0