Ludvika

Jag hade tänkt skriva något, säker något djupt och viktigt, men sen kom jag av mig när publishme inte ville släppa in mig, Thanks to US custums... Idag har jag... inte packat :P Däremot har jag varit på coop och shoppat loss ^^ och på djuraffären. Min kära far köpte en cola som jag skulle haft imorgon, den är... ämm slut :P haha inte mitt fel. Tänkte ta mig in till spånga och köpa en ny, måste endå ta ut pengar. De lär skita sig med de med :P Imorgon åker jag alltså till Ludvika för den som missat det. Kommer hem på söndag.

Nej nu ska jag packa, annars är jag död imorgon :P

Natti


Ränderna går aldrig ur, jag kan inte hjälpa det...

Sleepless Nights

Another sleepless night
I'm still starin at the ceiling
I can hear him fighting
With her for no good reason
Will this ever end?
Will this house be a home again?
If I had my way
I'd corner him and say

Put yourself in her position
All she needs is recognition
Love's not enough when you say it
Don't you know you've gotta mean it
Screwin up the best thing ever
Is something you'll regret forever

Another day goes by
And nothing changed, he's still the same
I can hear her cryin'
Thinkin she's the one to blame
Will this ever end?
Will this house be a home again?
If I had my way
I'd corner him and say

Put yourself in her position
All she needs is recognition
Love's not enough when you say it
Don't you know you've gotta mean it
Screwin up the best thing ever
Is something you'll regret forever

Take her and make sure she feels it
Let her know you'll never let her go

Screwin up the best thing ever
Is something you'll regret forever
Another sleepless night
Nothing changed, he's still the same
Another stupid fight
And someone's gotta say

Put yourself in her position
All she needs is recognition
Love's not enough when you say it
Don't you know you've gotta mean it
Screwin up the best thing ever
Is something you'll regret forever

Take her and make sure she feels it
Let her know you'll never let her go

Put yourself in my position
All I need is recognition

Take her and make sure she feels it
Let her know you'll never let her go


Midsommar...

Var ett tag sen jag skrev, så det har hunnit hända en hel del.  Var hos läkaren som sa att det bara var ett virus så dom kan inte göra något, så har hostat som en idiot  i snart en vecka! Har endå hunnit med att vara i stallet två gånger, firat midsommar och en massa annat spännande. Som att åka i den minsta bilen known to man med för många i baksätet land och rike runt. Okej, inte riktigt men nästan ;) Men det var iaf grymt kul när vi väl kom fram ;) Och det är nu jag kommer lämna alla undrandes över vad jag gjort eftersom att jag inte orkar skriva mer :P Haha

På fredag bär det av upp till Ludvika över helgen och innan det ska jag hinna med en miljon saker... Good luck. Måste iaf ta mig till ett apotek, medecinen tog slut i... går? :O haha jaja god natt!

Dödligt sjuk...

Jag hatar att vara sjuk, absolut hatar det! Och om man nu nödvändigtvis ska vara sjuk, är det väl ingen vits att vara det på sommarlovet?! Taskig tajming!
Så idag har jag bara legat död framför TVn, förutom ett par timmar när jag sov :P Väldigt ansträngande dag... :O Imorgon blir det värre. Mycket värre. Blir ivägtvingat till en massa gubbar i vita rockar tidigt som fan... Har inte det minsta lust med det... Å andra sidan vill jag bli frisk så, men  vem vet vad dom kan tänkas upptäcka... I have a bad feeling about this!

Usch och blä! Jag vill bara sova... Så, därför, tänker jag gå och lägga mig nu. Igen...

David @ Hultsfred


Bara för att han är så underbar, söt och amazing! <3

Borta bra men hemma bäst

Fyra (nästan) daga i Göteborg för att fira mosterna 50-årsdag och hälsa på kusinerna. Lite shopping hann jag med också ^^ Och ett besök på Liseberg. Flög ner i fredags, kändes ju lite sådär att flyga på fredag den trettonde men :P Landningen var minst sagt speciell. Tänk er hur en landning skulle se ut i en Disneyfilm, ni vet, planet stutsar en massa på landningsbanan, precis så var det. Hnde en lite rolig incident på flygplatsen också, bror min blev först stoppad i metalldetekton och sedan för att han hade vätska i väskan :P Haha IQ-befriad! Hade en rolig flygtur hem idag också. Dom bestämde sig för att flyga igenom ett oväder och skapa en massa turbolens precis när jag skulle dricka mitt skållheta te... Väldigt snällt! Fick iofs inge te på mig, men jag slog i huvudet i väggen(?) när planet sjönk 40-50 m rakt ner :P Bör väl kanske tillägga att det var en sånt där litet plan, så det märktes väääldigt mycket! En cool grej när vi flög ner var att vi flög i Svenska fotbollslandslagets plan :P Tog ett fint kort på det med mobilen, ska se om jag kan få upp det innan jag glömmer bort det :P Det var iaf helt blått med SvFFs märke på lite här och där :P (bli imponerad)

Nu ska jag sova, har haft migrän hela dagen, och migrän + flyga är inte den bästa kombinationen!


Captain, we're ready for takeoff. I Sverigeplanet


Pappa vann en pappegojja till mig på Liseberg, han försökte vinna en zebra men :P


Gojjan i sina rätta färger


Massa moln när vi lyfte...


Den där gripenmotorn gungade ordentligt när vi flög genom ovädret... Trodde nästan den skulle ramla av :P


Mjuka fluffiga moln, hej morfar


Civilisation <3 ^^


Vingarna ställs in för att bromsa farten


Det stod att det var ett gripenplan, men är inte det försvarets plan? :O


En stor lifet flygplats (Milkos slogan, nästan...)

Hej då

Okej, jag hade tänkt skriva innan jag åkte, men tiden försvann. Upps! Så de där bli ett mobilinlägg. Sitter i malmöaviation lounge. Tänkte gå vidare genom sakerhetskontrollen snart, sen blir det flyga ^^ å nu gnäller mamma om att vi ska gå snart å ja har inte drukigt upp min cola än, å den får ja inte ta med in. Dumma usa! Jaja, kommer hem på måndag om vi inte dör, det är ju faktiskt fredag den trettonde ;)

Saosin

Migrändag idag, alltså blev det inget alls gjort på rummet... Jag är så dålig. Hände en läskig sak idag, jag reste mig upp ur fotöljen och fick flimmer, såklart, sen började jag skaka i hela kroppen och knäna vek sig samtidigt som jag inte såg eller hörde ett skit, Lite senare vaknade jag upp på golvet. Igen. Så nu har jag ont i huvudet på ett annat sätt, plus den vanliga huvudvärken. Kan det bli bättre?

Imorgon blir det iaf en tur till ridsporten för att kolla på ny hjälm och låna ut Gilmore Girls, sen ska jag hem och måla ^^ Ska spackla mer, men spacklet tog ju slut så... Borde kanske börja packa inför GBG, jag är ju så dålig på det... Brukar börja packa inför utlandssemestrar natten innan, och då ska man endå skrapa fram kläder för två veckor, brukar ju inte riktigt funka, men man kan ju alltid shoppa nya ^^ *Sandra i ett nötskal* Har hittat ett nytt band, appropå ingenting, Saosin, från Newport Beach. Dom spelar tydligen posthardcore, emo och screamo, så jag antar att Camilla har lite rätt, med betoning på lite.

Of the moment favoritlåt:
I Can Tell

Skräck och spackel...

Okej, det här inlägget skulle ha postats igår, men publishme var inte så hjälpsamma igår, så jag kunde inte ladda upp bilderna, men ni får väl låssas att den kom upp igår ;)
Idag har jag spacklat som en idiot :P Gjorde av med två burkar, så nu finns det inge spackel kvar... Och jag är inte klar. Men imorgon börjar jag måla dom väggarna som är klara, bara för att ha någonting att göra. Okej, min spackelhistoria är inte särskillt intressant, så istället, bilder från skräckfilmskvällen ^^


1. Innan vi åt och medans vi väntade på TGsjöng vi singstar till grannarnas (granarnas) förtvivlan
2. När TG kom blev den matdax, grillad kyckling med potatissallad ^^
3: Sen förbereddes det för filmtittandet
4. TH blev, såklart, rädd. Hon vågade knappt titta xD
5. Tillslut blev det för mycket för dem så dom gick och glömde sig under täcket, eller inte TH, hon fick inget täcke ^^

Kaos

Idag har varit... intressant. Det har äntligen hänt en massa med mitt nya rum. Det är nu nästan tömt och den eviga slipningen är påbörjad! Tyvärr betyder det att all bråte som stått där i hundra år nu finns inne i mitt rum... Vilket gör mitt annars så stora och rymliga rum väldigt litet och trångt... Men jag har iaf fått en väldigt stor säng :P Eller det är två som är ihopsatta, och dom är väldigt lika varandra *host* Fast grymt sköna, så skit samma!
Dagen började iaf med en tur till V-by, vilket inte var särskillt spännande, mamma skulle hämta sin nya nyinramade tavla. Sen åkte vi till Barkaby, vilket var lite mer intressant. Köpte en ny bok och fick två tröjjor från Björn Borg =) Så nu kan ma matcha min väska ;)

Imorgon funderar jag på om jag ska gå upp tidigt och lägga mig i solen, när ingen endå kan se mig. Har inte solat på hela året... Får passa på när jag är ensam och inget syns, annars kommer jag bränna sönder mig i turkland...

Nä, nu ska jga gå och lägga mig i min "nya" stora säng och läsa min bok :D Men först, två bilder på mitt kaosrum :P


1. Mina ihopsatta sängar :P Observera pingvinen i väggen ;)
2. Berget av bråte från andra rummet, finns mer utspritt lite här och där... :P

Imorgon MÅSTE jag komma ihåg att maila optikern... Det kommer jag glömma... Igen...

Bara för att

Dom tar aldrig slut <3

Juha Widing

Man har sommarlov men endå ska man behöva lära sig nått varje dag... Idag lärde jag mig iofs något som är ganska coolt, så det gör inte så mycket. Jag är nämligen släkt med en NHL-spelare som var Sveriges första NHL-proffs! Klå det ni! På min farmors sida heter släkten Widing, och Sveriges första NHL-proffs hette Joha Widing. Ser ni likheten? Han dog -84 av något alkoholrelaterat/cancer/hjärtattak beroende på vem man frågar. Annars hade han varit 61 år, och eftersom att hans föräldrar var bra föräldrar som flyttade till Canada när han var 16, så skulle jag haft en släkting i Canada (det har jag iofs endå, men nu skulle han vart NHL-spelare!) Kunde han inte left lite längre...?


Nå, är vi lika? :o

Hittade den här också... Lite mer udda


Känns inte riktigt som om det är så stor efterfråga på t-shitrar med döda hockeyspelares namn på... Kanske därför den har nedsatt pris?

Så nu finns det lite släkthistoria också!

*Föreställ er att jag skriker högt av glädje*



Så... Vem vill gå med mig?!

Man såg ju typ inget, men det är Plain White T's som spelar på Klubben den 12 Augusti! Biljetter kostar 280 kr, men finns inte att köpa än, det är lite undercover ;)

GÅ MED MIG xD

Udda dag

Idag har vart en konstig dag, en sån där som inte riktigt går att beskriva på ett bra sätt. Den har lixom gått i slowmotion och jag har varit jätteseg. Har iaf vart ute i stallet och ridit, vilket började med en oerhört udda och irreterande bussresa dit. Vi var en komplett samling freaks på 117 säger jag bara! Det var killen som cycklade på en enhjuling med en skatebord under armen, gubben som skrek "sparka av honom", mamman som ramla över barnvagnen såfort bussen gasa/bromsa/svängde, busschaffören och hans eviga vinkade till den nakna mannen, och så var det jag. Sen var det bråker på brommaplan och krocken vid nockeby som ställde till det. Så det blev ganska sent endå. Hemma vart det mat, efterrätt, friidrott och sen hamnade jag här. Så det har inte hunnit hända något i mitt rum idag, men jag och pappa har planerat lite. Så jag målar, elektriken gör det han gör bäst och pappa får agera snickare. Vill bara att det ska bli klart, NU!



Jag hade lite tråkigt när jag gick till bussen...


Längst där borta ligger stallet

Mycket på en gång

Okej, en hel del har hunnit hända sen jag skrev sist. Vi har haft avslutning, firat sommarlov i norrtälje, firat framors födelsedag och jag har flyttat runt ännu mer i mitt rum. I helgen blir det ännu mer bärande. Någon stark mäniska som är frivillig? ;)

Avslutningen var lite udda, som vanligt. Mycket längre än jag trodde den skulle bli, men endå ganska okej. Fick betyg och omdömmen, med mitt MVG i astronomi (yay för mig!) men utan ig i biologi. Däremot fick jag ig i fysik, men det var ju ganska väntat så. Det får lösa sig efter sommaren, nu har jag lov!! Efter avslutningen vart det en snabbis hem för att hämta alla grejjer och sen tillbaka in till Spånga för att hyra film. Fyra skräckfilmer blev det (som jag måste komma ihåg att lämna tillbaka imorgon :P). I Norrtälje sjöng vi singstar, åt kyckling med potatissallad, såg tre av skräckfilmerna och sist en komedi. Sen var klockan någonstans omkring fyra. Upps. Idag var vi jobbigt nog tvugna att gå upp tidigt. Och mitt under frukosten kom vi på att bussen skulle gå om några minuter, så det blev lite hastigt :P Men vi hann iaf.
Fick vara hemma et par timmar iaf innan vi skulle åka och fira farmor. Hon fyllde gammalt. Var precis som vanligt, massa timmar när det enda samtalsämnet var farfar. Tillslut orkade jag inte med deras prat, så jag tog en lååågn "toapaus". Efter den blev det asgod annanasglass och sen, äntligen, var det över. Lämnade av farmor och sen okom vi äntligen hem, och sen dess har jag inte gjort ett sikt!Försän jag upptäckte att Stanley Cup finalen gick i repris (A) Så den var man ju tvungen att se! Vilket resulterade att jag hamnade här alldeles för sent, och nu vill jag bara gå och lägga mig! Men jag har ju en massa att göra innan, så vi får väl se hur det blir med det.

Imorgon är det iaf stallet som gäller. Och Ylva ska tävla, hoppas det går bra, och Sverige fyller år. Ämm, Sverige fyller år idag. Grattis Sverige.  Typ. Efter stallet ska iaf pappa få slava för mig *evil plan*.

Okej, nu har det blivit en ganska lång uppdatering, jag hade tänkt at den skulle bli kort. Men den gick iaf fort att skriva så.

Grattis Farmor
Förlåt.



Gamal N-täljebild, dom nya får komma sen

BAJS!

Två lektioner idag, vi fick lära oss ordspråk på byrokratisk svenska(flmu) och veta omdömen i biologi och kemi. Jag har fått ig i biologi, fast jag ska ha g... Och, hoppsan, det går viss inte att ändra. Otur... Det var ungefär förklaringen jag fick. Sen fick jag veta att det minsann inte var fel att jag skulle fått ig heller, jag har ju missat ett läxförhör... :o Uöö... blä på det lixom! Usch och blä, det fick mig att bli gnällig och förstörde hela dagen.. :@

Efter skolan blev det iaf en tur in till stan efter många om och men. Med Therese. Vi köppte t-shits och glass. Och puder.

Blä nu är jag så omottiverad för allt! BAJS!

Aww

Kom över den här bilden, visst ser det ut  som om Pierre gråter och David försöker trösta honom? :o
image432
Och visst har en mycket snyggare... ämm.. bakdel? xD (A)

Nattliga äventyr

Igårkväll fick jag ett sms, utan att jag märkte det. I smset fans frågan om jag ville följa med på en promenad. Duktig som jag är såg jag inte smset försän kl 2 på natten, och svarade då. Det resulterade att jag straxs efter två i morse smög ut genom altandörren och gick en promenad, i tre timmar :P Haha tur att det finns fler nattmänniskor! Så för er som inte har matte som eran starka sida, ungefär vid fem i morse smög jag in genom samma altandörr igen :P Och av någon dum anledning var jag inte ens trött när jag kom tillbaka... Så, två Gilmore Girlsavsnitt senare, gick jag och lade mig. Vilket betyder att hela dygnet är felvänt! Å andra sidan, kan man ju bara låtsas att jag går efter kanadensisk tid istället. No harm done.

Förutom den nattliga promenaden, har jag påbörjat att flytta om i mitt rum så att jag ska kunna göra iordning mitt nya rum :P Allt som står i mitt nya rum måste ju in i mitt gamla... Vilket resulterade i att det står en jävla massa skit på mitt golv nu! Så på typ fredag borde jag kunna börja måla det nya rummet, kanske till och med hinner med lite på torsdag när jag kommit hem om jag har tur!



If you ask me not to, I'll lie
I did it. I did it again...





All this feels strange and untrue
And I won't waste a minute without you
My bones ache, my skin feels cold
And I'm getting so tired and so old

The anger swells in my guts
And I won't feel these slices and cuts
I want so much to open your eyes
Cos I need you to look into mine


Tell me that you'll open your eyes

Get up, get out, get away from these liars
Cos they don't get your soul or your fire
Take my hand, knot your fingers through mine
And we'll walk from this dark room for the last time

Fight the world alone

Idag har jag tränat på ett minst sagt udda sätt.. Jag har burit en spis ner för en trappa och en annan uppför. Och spisar är inte lätta! Spec inte att försöka få upp för en trappa, plus att man måste vara någolunda försiktig eftersom den var ny, och min pappa tror att jag är nån sorts tankeläsare eller nått :o Pucko med stort P säger jag bara!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, inte någonting alls faktiskt. Fick världens migränattack någon gång på eftermiddagen, så jag har proppat mig full med allt jag hittat, men jag har fortfarandes bajsont i huvudet! =( Jag har iaf tagit reda på vad restprovet är på i augusti. Får väl lov att plugga hela sommaren om jag ska ha en chans att lyckas... Och jag lovar att jag kommer att få skriva det på min födelsedag eller något annat kul...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har så ont i huvudet att jag inte kan tänka, eller sova för den delen heller...

image431
Suddig, men endå helt underbar!

Såg föresten en dokumentär om sånna där galna föräldrar som tvingar sina barn att bli världsbäst innom någon sport i amerika, och då var den en tjej vars mamma coachade hennes basketlag och mamman var väl mer på än ungen på att ungen skulle spela, och på grund av spelandet gick det åt helvetat för henne i skolan, och med dåliga betyg får man inte vara med och spela längre (iaf inte på den skolan eller på någon skola i alla serier;) )Mamman blev ju så klart förbannad och förbjöd dottern att gåra massa saker, som att se på tv, vara ute med vänner, prata i telefon och sånna saker. Men hon  förbjöd även musik. Kom på att jag skulle fullkomlitg gå under om musiken försvann från mitt liv! Är nog mer eller mindre beroende, vilket kanske märks med alla youtubelåtar som jag lägger upp :P Jaja, som tur är såg mina föräldrar inte det programmet, men vill ju inte ge dem ideer! Så, bara för att jag kna, här är den senaste av mina missbrukarlåtar!

Avenged Svenfold - Afterlife



Nu har jag iaf fått till ett hyfsat långt inlägg, tog typ en timma att skriva :P Seeg! Allt som fattar nu är en rubrik... Får nog återkomma med det... :P Nu har jag en rubrik också! Väldigt intressant inlägg det här...!

RSS 2.0