Tyskland

De blidde två inlägg idag. Bara för att det andra blev så långt och jag har så tråkigt. Jag älskar Zebror och det gör David med! =)

image21
Jag tror Therese har en lika dan zebra =)
301474-29
Körkort är alltid bra att ha!
301474-30
På väg till studion.

Vi mailade tyska läkaren idag. Tror att jag opererar mig där om ja får för landstinget. Men jag är skräckslagen!

Extremtöntbloggsnördsvarning

Djurexpo idag. Var så där lagom kul till en början. Först kunde vi inte hitta våran labbgrupp. Så nästan en timma sen fick vi hoppan in i treornas labbgrupp istället. Dom läser då kemi B och vi är bara på A kursen, så de kändes ju bra. Eller inte. Men det funkade ialla fall. Var inte särskillt svårt att separera färgämnen från non-stopsen som vad det vi skulle göra. Plus att det fans en skål full med dem som vi "fick" äta av =) Eller egentligen var det meningen att besökarna skulle få dem, men först till kvarn tyckte vi! Sedan blev det desto roligare. Tittade på när teatergruppen spelade sin teater, en blandning mellan typ rödluvan, bockarna bruse robin hood och askungen, tror jag. Sen var det ju dansgruppen som skulle dansa. Det var lite synd om dom för deras musik krånglade jätte mycket. Men dom var duktiga på att dansa och det var väl det som var huvudsaken!

Jag och Therese köppte chockladbollar också. Som var jättegoda, men sen blev vi illamående. Men i alla fall.
Tog även lite foton på Träd-Therese och Träd-Ylva samt Troll-Camilla, och lite till. Tänkte lägga upp dom här så att alla kan se dom och sen känna igen dom när dom visar sig ute! Dom går på Spånga Gymnasium bara så att alla vet! =D

Dansgruppen var för övrigt även väldigt trevliga. Dom dansade ämligen till en låt som heter Candy så mitt i låten slängde dom ut godis till publiken. Gott godis dessutom. Dessvärre så var dom lite hårda och jag fick det mesta i huvudet eftersom att jag stod längst fram i mitten. Men sen var jag så snäll att jag gav bort allt mitt godis till dom små barnan, det är ju egentligen för dom vi har hela jippot, så ja blev nästan utan endå. Men dom ja fick var goda!

Min rygg har även försökt ta livet av mig hela denna dag. Men det känns lite bättre om jag går, men då gör det istället fruktanstvärt ont i foten. Tror att jag har en nerv i kläm där. Plus att jag efter min krashlandning i trappan har fått ett blåmärke på handflatan. Handflatan! Jag trodde inte man kunde ha sånna där. Men tydligen :P

Har cencurerat lite på en utav bilderna för det står en äcklig människa där och förstör bilden, men det var den enda bilden som man såg Camillas snygga tänder på så...


ZEBRA

Hittade denna apsöta bild på David och en zebra som jag blev kär i (bilden alltså)! Tänkte att jag skulle lägga upp den bara för att dom är så söta =) Och de första bilderna på David i blåa jeans som jag någonsin sätt :P


Halvdöd

Har fortfarande så ont att jag skriker som en stucken gris så fort jag gör något jag inte borde. Har fått ännu mer ont i ryggen då jag legat i en och samma omöjliga possition hela natten. Så får se om jag pallar va i skolan imorgon. Japp jag ska vara i skolan på en söndag. Jag går ju på en lite speciell skola. Det är en skola, en djurpark, en forskningsanläggning och den innehåller Owe Sandström. Blan annat. Och den heter Spånga Gymnasium och är tydligen känd nationellt. Så vi måste göra en massa sådanna där pr-grejjer på skolan. Denna helg är den Djurexpo och Oppet hus. I vanliga fall är det naturbrukarna som tar hand om det (dom har inriktning med djur så dom läser massa skumma ämnen, jag går naturvetenskap, djurkunskap), vi naturvetare ska egentligen inte vara med på dessa jippon. Men nu har skolan kommit på den brilljanta ideen att hela gymnasiumet ska vara med. Alla ska lixom göra det som deras linje/inriktning handlar om. Tex ska ekonomierna sälja saker på skolgården mm. Och av någon anledning ska min klass spela upp en teater, en dans och göra någon kemilabb för barnen som ingen vet någonting om. Chuck you suck! Alltså betyder det skola på söndag men ledigt hela måndagen. SÅ det går väl jämnt ut antar jag. Men endå.

Farmor dök upp här också, för en och en halv timma sedan. Hon ska äta med oss eftersom att Farfar hamnat på sjukhus igen och ingen utom jag tror att han kommer klara sig. Så det är värsta deprimerande. Dessutom spela Djurgården en fjantig fotbollsmatch så pappa sitter säkert där uppe och är arg på en dommare, tränare eller spelare. Fast troligen allthop och några till som försöker hindra Djurgården från att vinna.

OCh SP har gått under jorden igen, så det finns inga nya trevligt vloggar eller bloggar att titta på/läsa heller. Har varit tyst sedan studiodag 52 (typ två veckor sen). Och dom lovade att Vlogga/blogga en gång i veckan. Minst. Men inge "Let's piss our french namnes in the snow" - David, eller annat idiotiskt kul som han säger/gör. Även om citatet kanske inte passar in på årstiden.

301474-12301474-10

Trappan

En lååång och hård skoldag slutade med att jag och Therese skulle skrämma Ylva genom att sparka på dörren till toan medans hon var där. Sagt och gjort. Problemet var bara att precis efter att vi gjort den kom hon ut, genom dörren brevid! Vi flydde alltså från brottsplatsen och jag skulle springa ned för trappan när jag halkade. Så jag landade på rygg någonstans i den övre delen av trappan, gled utav farten ned till mitten av den. Slod där i sidan och skulderbladet i räcket för att tillslut smälla i huvudet i samma räcke fast lite högre upp. Efter att ha konstaterat att jag lever sätter jag mig upp och börjar asgarva. Therese och Ylva kommer springandes och tror att jag är död eller något och jag tror att dom skrek något när dom ändå höll på. Mördbultat och hög på skratt tar vi oss sedan ner till Spånga och går in på konditoriet, medans Therese och Ylva beställer tar jag ett bord. När jag väntar kommer verkligheten ifatt och jag inser hur förbannat ont jag har överallt. Så jag ringer Soffe för att få lite sympati, men samtalet handlade mest om pervobutiker och korsetter! Therese säger sedan sin redan mycket omtalade "när jag trode att det inte kunde bli värre, slog du i huvudet också!".

Kommer hem och vänder innan jag åker iväg till Soffe som är i stallet för att kolla på hennes sjukling till häst som har ett problem som ingen vet någonting om. Än. Efteråt åker vi till Ekerö Ridskola för att titta på när Ylva hoppar. Problemet där var att vi blev lurade av Ylvas mamma och gick av en hållplats förtidigt, och vi hittar ju inte ute på landet. I alla fall inte så bra! Vi chansar på en buss som tar oss till rätt ställe. Tittar på Ylva och hennes hoppgrupp som, ja just det, hoppar! Efteråt kollar vi runt lite i stallet och jag upptäcker att jag inte ens kan hålla in en höpåse utan att det gör ont överallt.

Väl hemma gör det bara ondare och ondare. Börjar även märka av hjärnskakningen mer och mer. Försöker sitta i soffan, men det går inte. Försöker ligga ner, går inte. Försöker stå upp går inte. Vet inte vad jag ska ta mig till, men hittar en väldihgt konstig uppochner-vänd possition i soffan till lillebrors förargan.

Avslutar med att kolla på pappa när han försöker beställa fjällenresa men misslyckas. Trättnar och försöker istället se på Iced Age (historiens bästa film!) men kan inte få till den där skumma possitionen i sängen så sätter mig istället dubbelvikt fframför datorn och börjar skriva på min patetiska blogg (bloggen i sig är inte patetisk, bara det att jag skriver i den är). Så nu sitter jag här och försöker gäspa men det är inte så lyckat med tanke på den assnygga bulan som är i vägen.

Hittade även lite bilder som en morgontrött Sandra tog i morse och sedan glömde bort eftersom att hon höll på att missa busen.Här är dom.


Så bra gick det :P

Bloggandet funkade inte sådär jättebra... men får väl försöka lite igen då, ja e ju inte riktigt den som ger upp så =)

Skola idag, me matteläxa. Hade tänkt göra den igår efterskolan men va så tröt att ja somna när ja kom hem å vaknade inte igen. Så fick göra den lite i sista minuten före lektionen, men de funka ju de oxå.
Ja har börjat använda klocka oxå, för att ja alltid e sen å missar bussen, men ja e endå alltid sen ^^ "We're late... Because of me...Because, uh, I was in my bed, sleeping, because my alarm did not go off. So I had to skip the shower, and, uh, I always skip the shower anyways..." - David Desrosiers, de e 100% jag! ^^

Fick en försenad födelsedagspresent av Camilla idag. Fick ett par zebra-strumpor av henne som ja försökte köpa i tisdas men inte fick för henne. Fick även en tavla med en zebra i ballerinakjol som hennes kompis gjort till henne så att hon kunde ge den till mej å en pärlplatta som även de va zebra =) JA ÄLSKAR ZEBROR! <3 Tack Camilla =)

Fick höra att Soffes ex har tatuerat in 0240 på benet, å vi kunde inte riktigt fatta varför. Tänkte att de kanske va ett klockslag som han förlorade oskulden eller nått, men de visade sej att den inte va riktigt så kul, Ludvikanen hade tatuerat in ludvikas riktnummer... inte riktigt lika coolt som våran teori men men.
 
 
(Jag vet aldrig när det är nog)

RSS 2.0