Last time wasn't the last time

Det attans fysikprovet var idag... Höll på att missa det totalt :P Kunnde ju ha blivit spännande... Som "tur" var skickade Hernvall ett sms till mig och väckte mig tio minuter innan provet, så jag kom bara fem minuter sent.... :P Gjorde nog ingen skillnad, det gick endå åt helvete, men jag får väl leva på etologin och astronomin istället ;)

Efter den enda lektionen bar det av ut till stallet. Planerna var att rida ner till vattnet, men det gick ju inte, satt snören ivägen =( Så det blev en tur ute istället. Efteråt hade jag så in i helvetes ont i huvudet att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så det vart ett till sträck på mitt majpapper... =/ Det suger, men nu har jag iaf "bevis".

Fy fan vad jag är uttråkad och omotiverad! Jag vill ha SOMMARLOV!! Hur svårt ska det vara?! Eller föresten, jag vill att det ska vara typ jul eller nått, då kanske allt är ordnat och jag kan andas igen.

Igår var jag totalt dum i huvudet! Fattar inte hur jag kunde vara så dum i huvudet! Men jag blir tokig på nätterna när det bara finns jag och mina tankar...

Jag vill säga nått om den här låten, men det vill sig inte riktigt

We've broken down,
We're fading out.
And you fall on your knees,
And stand defeat.
Just when it feels like hell is freezing over.
Hold on, embrace, the symphony.
When you've been knocked down,
It's a bitter end.
Everyone stands up, you know,
You're lost again.
The lights are fading, and we're still escaping.
The sea is white light.
The light then fills the skies.
Now is not the last time
I can't stay away
It's not the last time

Således

Idag hade vi en lektion, etologi! Med en lika galem Owe som vanligt med alldeles för korta byxor och som sjöng att expeditionen var ett Empty Room :P Fick tillbaka provet, fick MVG ^^ Mäkta stolt över mig själv eftersom att jag pluggade minimalt! Läste bara igenom det i skolan innan :P Hade fel på en fråga som jag inte har en aning om svaret och ett halft fel på en annan :P Inte så illa! Efter etologin skulle jag lämna tillbaka astronomiboken och få tillbaka mitt arbete och prov. Fick MVG där med! :O Hade inte pluggat till det provet heller :P Haha. Hade tre fel, en fråga där med som jag inte hade en aning om utan hittade på ett svar och så hade jag blandat ihop två ord i solens atmosfär. Så nu känner jag mig som värsta pluggisen ;) Jaja, nu borde jag iaf få MVG i Astronomi och det är ju inte helt fel!

Efter skolan vart det pluggande med Therese. Vi bytte ut vårat plugggodis mot vattenmelon! Haha, Anna Skipper hade varit stolt! Gick ganska bra med fysiken förut, men sen kom jag till det som vi gått igenom när jag sov... :O Så nu fattar jag inte ett skit! Ska ringa Therese och fråga henne istället ;P Skulle gjort det för över en halvtimma sen, oups!

Min mamma har försvunnit om någon vill veta, eller inte på riktigt, men jag kom på att jag inte sett henne på tre dagar. Vi har gått om varandra... Hur man nu kan lyckas med det, så stort hus har vi inte... Kanske för att jag tillbringat ganska mycket tid instängd på mitt rum, emn endå, någon gång ska man väl lyckas stöta på varandra... Undrar hur hon ser ut nu? :O

Idag är det Dirty, Sexy Money!


image430
<3

Bara för Dannes skull

Renegade Five- Running in your Vains

Veckoplanering

Idag, när jag var mitt inne i mitt "seriösa" pluggande, ringde telefonen. Det var pappa, vet ni vad han ville (såklart ni inte gör.. *doh* ) Berätta att han skulle på date :P Med... min mamma, SUPRISE! Dom gick på bio, och såg Indiana Jones(?), då sa jag: Romantiskt *ironi*, och pappa svarade lite stött, och jag citerar, "men vi ska äta popcorn" :P Haha Romantiskt värre ^^ Vuxna människor *suck* (massa stjärnor här...)
Annars har det varit en väldigt seg dag... Började med att jag kom försent, så jag missade även det här projektarbetespratet. Tror jag lyckats missa alla nu :P Duktigt... Sen hade vi matte, dvs vi satt av tiden bara för att skolan ska ha gett oss rätt antal timmar... :o Efter det var det lunch och sen håltimma... *suck* Sen en fysiklektion där jag fick veta att jag ska ha EN lektion på måndag, mellan halv fyra och halv fem eller nått sånt... Skitkul...! Med duktig som jag är lyckades jag slingra mig ur både den på måndag och den imorgon! Så, nu har jag precis som alla andra sovmorgon imorgon! xD Yay! Sen hade vi engelska där jag fick veta att jag får VG i betyg... BLÄ!!
Imorgon blir det en väldigt ansträngande dag! Med endast etologi! Det kunde varit värre :P Och på fredag har vi också bara en lektion, dessvärre fysikprovet... På måndag är vi lediga, sen är det bara tisdagen kvar! Då skulle vi faktiskt göra någonting, ingen aning om vad men :P Och onsdag, den kära onsdagen! Då är det äntligen avslutning!! YAY! Sen bär det av till norrtälje moahaha! Jag och Grylling har planer på att fira sommarlovet på äkta lantisvis ;)


Titta längst ut på bryggan ;)


Dumma satans helvetes fysikprov!

Nej, rubruken är inte lika dan!

Två timmar idag, en irreterande och en onödig... Å juste, klassrådet också, som får den onödiga timmen att vera vettig... :O Kemiprovet gick värdelöst! Skrev något på allt, men en sida hittade jag på/chansade från FS... Kommer ju gå fantastiskt bra... Får tillbaka det på tisdag, undra om man ska vara sjuk då? Fast jag vill ju veta mitt betyg... Å andra sidan vill jag inte veta om alla labbar jag inte gjort som ja måste göra... Dilemma, tål att tänkas på. Ett annat dilemma är torsdagen, då jag har en lektion, kl åtta på morgonen, och resten av dagen är jag ledig... Ofta jag hade gått på astronomin i vanliga fall, men just den här torsdagen är den torsdagen vi får tillbaka provet, arbetet och får veta betyget... Och går jag på den kommer jag upp i tid och har en massa timmar på mig att plugga fysik(vilket iofs kommer resultera i att något går sönder...)

Igår, när jag "pluggade" kemi, var jag ganska korkad, nästan lika korkad som jag var idag med mitt patetiska försök till att plugga fysik, men inte riktigt. Det slutade iaf med en mildare hjärnskakning :S Och en massa ont i huvudet! Får väl försöka undvika det med fysikprovet.... Imorgon får vi veta engelskabetyg, undra vad jag kommer få *not*



Alter Bridge - Watch Over you

And when I'm gone
Who will break your fall?
Who will you blame?

I can't go on
And let you lose it all
It's more than I can take
Who'll ease your pain?
Ease your pain

And Love is gonna save you
When I'm gone.
And I'll watch over you.
And I will give you strength
When you're not strong.
Who'll watch over you,
When I've gone away?

Dumma satans helvetes kemiprovet!

Elevrådets dag idag, sådär lagom spännande. Fick asont i huvudet på slutet och blev allmänt osocial, men jag bidrog till att samla in udda saker iaf, inte för att det hjälpte oss att vinna direkt. Å andra sidan saknades helften så... Har kännt mig mer handigkappad än vanligt idag, kan inteens se vad det står på skärmen.-.. SUCK!! Kommer lätt att laseroperera ögonen sen!  Blä! Har även upptäckt att jag kommer få två nya ig till min samling den här veckan! Ett i kemi och ett till i fysik. Kemin förstår jag inte skvatt av, kanske ska bli dödligt sjuk tills imorron, och jag är väl ungeför lika smart när det gäller fysiken också... Men(!) har lyckats skriva svenskaartikeln iaf! Skrev den inatt när jag endå inte kunde sova :P Ska bara skriva den på dator också, vilket var anledningen till att jag satte mig här för X antal minuter :P Therese och jag försökte oss på kemin tidigare idag.. He he...!  Har lärt mig en sak idag iaf! Folk som är med i diverse rockband är tydligen smarta, iaf enligt dom själva :P Dom gör nämligen som så att dom kommer till ett nytt ställe två dagar innen den första showen, samma kväll som dom kommer går dom ut och super, då kan dom ängna dagen efter åt att vara bakfulla, när dom snälla turneledarna tänkt att dom ska få (här blir översättningen likte knakig) ta igen jet-legen :P Å andra sidan är väl reseledarna minst lika fulla på ankomstkvällen ^^ Men där har ni det, rockstjärnor är inte alls korkade xD (tror dom ja!)

Nä nu får det bli lite svenskaskrivande och sen blir det väl till att fylla på förådet med ångest inför kemiprovet...!

Dagens låt: Elliot Minor - Another Morning


She's just a faker
And she's a taker
She's got evetything
But she wants more


image427

.

Min pippi dog, Rest In Peace!

Projekt Rädda Gråsparvsungen

Vi har ett gråsparvsbo på taket, med ungar i. Och idag ar en av dom ungarna blivit brutalt utknuffad ur boet två gånger, genom stupröret och ner i "brunnen". Fiskade upp honom(?) ur den två gånger, tänkte att om han har väldig tur så kommer föräldrarna ta emot honom, men inte. Blev nerknuffad igen. Så vad ska man göra? Kan ju inte bara lämna den att dö. Den kan ju inte flyga och det finns grymt många katter här. Så nu siffet den nerbäddad i en gamal kaninbur :P Tänkte att han får sitta där tills han kan flyga (kan man lära dom det?) Och sen får man väl försöka släppa ut honom. Hur som helst skulle han ju dött annars så, det är värt ett försök. Nu ska vi bara komma på ett fyndigt namn till honom, jag har bestämt att det är en han! ^^

Annars har jag inte gjort ett skit idag. Eller jo, jag har ätit amerikanska pankakor med Canadien sirap till frukost xD Sparade några som får bli frukost imorgon, om dom fortfarande är goda...!

Nu ska jag tydligen äta jordgubbar med mina fulla föräldrar... Jippie?

image426

image425

Skola,Stall och Endorfiner

Välldigt ansträngande dag idag! En hel lektion, inte för att jag gjorde något på den, eller jo lite, gjorde fatiskt 4 tal på testprovet vi fick :P Mer än jag gjort på lääänge! Kommer så att få ett till ig ^^ Shit happens
Efter skolan vart det stallet, fast först stannade vi på Brommaplan och jag bjöd på glass, haha ni skulle vart med ;) Efter det vart det iaf stallet! Red ut i typ två timmar och det var ASVARMT :P Men det gick bra iaf. Kom hem bara för att se min familj dissa mig och åka i väg på fotboll (töntar!) Men dom är iaf inte här och stör, så jag är nöjd! Så nu sitter jag här och blir hög på Elliot Minorlåten ^^

Läste en artikel om folk som skär sig i armarna, dom gör det ju för att det utsöndras endorfiner (kroppens svar till kemistens morfin) när man gör det. Men samma endorfiner utsöndras vid tillräckligt hård träning, så kan inte alla då börja träna en massa istället? Så har vi löst problemet med övervikt som alla tjatar om. Mer/bättre gympa i skolan! Ämm....


Dagens låt: Elliot Minor - Parallel Worlds (demo version)



Dagens låt 2 ^^ : Renegade Five - Running in your Vains




image424image423
You know I love you

Dagens seriösa inlägg

Tänkte att jag ska skriva ett seriöst inlägg också, inte för att det förra var oseriöst men :P (okej jag har bara tråkig...) Idag... Hade jag astronomiprov... Mycket spännande! Lamporna i salen slocknade exakt 5 gånger :P Och då blev det kolsvart... Med min braiga syn gjorde det att jag inte ens såg min egen näsa.. :O Min skola är inte så kunnig i det där med lampor, det är ju så svårt det där med att tända och släcka och veta när man ska göra vad... Därför att alla lamporna atomatiska, vilket betyder att dom har en egen vilja, och just i dag mellan åtta och nio var dom tonåringar! Eller nått...Efter astronomin var det som vanligt håltimme, då jag tänkt vara duktig och skriva svenskaarbetet. Så blev det väl inte riktigt. Min vanliga håltimme hade förlängts med dryga två timmar, så jag åkte hem och sov istället. Vilket betyder att jag fortfarandes inte gjort svenskan... Hade tänkt göra den nu, men jag håller mig upptagen ^^ Har lyssnat på ett tråkigt föredrag om Kenya också, var den värsta en och halv timmen i mitt liv (rättning av Homer; of your life so far!) Hade även en intressan konkversation med Hernvall där vi kom fram till att man går upp i vikt av vatten ;P Men sen är resten av dagen måttligt suddig... Men jag kom i alla fall ihåg ovanligt mycket! Och nu ska jag gå och stoppa upp en treo i näsan... Moahaha!


Endel av er vet kanske att det finns en skallig snubbe i SP, här ser ni varför (dom hette Canadian Plan innan David joinade)


Och bara för att jag är djurnörd:

image422
Jag vet att den är tretusen år gammal, men Go SP!

Elliot Minor

...bandet som öppnade för Simple Plan i mars, är faktiskt riktigt bra! Har inte tagit mig tid att lyssna på dom försän nu, och visst, dom är lite mer pop (melody clubaktiga) än vad min musiksmak brukar vara men endå :P Btw så har Melody Club också öppnat för Simple Plan, första gången jag såg dom (intresseklubben anteckniar...) Deras, antar jag, mest kända låt, eller iallafall den som spelas på radion är The White One Is Evil och är greeeaat (i äkta David-stil ;) )




Sit back, I'll take you for a ride
To anyplace where you decide
Keep holding on and don't let go too quickly
Knocked down, I'm lying on the floor
Oh shit, he's coming back for more
What can I do, where can I hide
For safety

Strive to kiss again, she blinds
I've been here once before
You keep me running in circles
Can't stand it, I'm running empty handed
It's all a waste of time
I know you do it for pleasure

Were you sent to destroy me
Look I'm still breathing
I warned you the white one is evil
She will kill you


Downtown, I'm going by the store
Oh look, she's coming back for more
I need to run, don't wanna catch me
Today's she's serious

I'm trapped, caught and now I'm going under
Strike her down with bolt of thunder
Play your game but when I dare ya
Keep on trying

Strive to kiss again, she blinds
I've been here once before
You keep me running in circles
Can't stand it, I'm running empty handed
It's all a waste of time
I know you do it for pleasure


Were you sent to destroy me
Look i'm still breathing
I warned you the white one is evil
She will kill you

Were you sent to destroy me
Look i'm still breathing
I warned you the white one is evil
She will kill you

Standing stalling, always falling
Story of my life
Dying, kissing come embrace me
Always giving up
Standing stalling, always falling
Story of my life


Sit back, I'll take you for a ride
To anyplace where you decide
Keep holding on and don't let go
Too quickly
Knocked down, I'm lying on the floor
Oh shit, he's coming back for more
What can i do, where can I hide
For safety

Strive to kiss again, she blinds
I've been here once before
You keep me running in circles
Can't stand it, I'm running empty handed
It's all a waste of time
I know you do it for pleasure


Were you sent to destroy me
Look I'm still breathing
I warned you the white one is evil
She will kill you

Were you sent to destroy me
look I'm still breathing
I warned you the white one is evil
She will kill you



okej, såg nu att alla bilder blev på en och samme kines(?) Men han stod på samma plats som David, alltså precis framför mig, så de e typ bara dom som blev bra :P och den här blev väl iofs halvbra...

image419

Seg jag vet

Okej, jag vet att jag inte skrivit nått på länge.. Jag har sörjt Canadas förlust ;) Men nu är jag färdig med det, så straiken är väl bryten...

Var riktigt duktig idag, i alla fall på den lektionen jag kommer ihåg :P Vilket är svenskan, gjorde klart en av de tre uppgifterna som från början skulle vart inne för typ två veckor sen :P Kom även på en plan för när jag ska skriva artikeln, nämligen imorgon på hålet som typ bara jag har :P Ligger ett dummt astronomiprov på morgonen också... Kommer ju gå jättebra *host*  Är väldigt påläst och har pluggat i evigheter *host*

Hade tre lektioner idag, var iofs ganska skönt! Ingela kan få ha fältvecka i ett par år till ;) Fick reda på nationella i engelska också, fick bajs-vg... Men det betyder iaf att jag får läsa vidare på c-kursen... Varför gör jag såhär mot migsjälv?! Efter skolan var det iaf hem och plugga inför kemiprovet med Therese. Det gick ju som det gick... Efter typ fem timmar hade vi inte gjort ett skit :P Sen gjorde vi iofs typ 5 uppgifter på 20 min men :P Får väl kalla det godkänt iaf, och vi hade ganska kul med popcornen ;P

Okej nu fick ja just veta att mina planer spräcktes... Vi har tydligen inigen etologi vilket gör att ja har en lektion kl 8 å nästa 12.15 SUCKS!!!! blä...


image411

Tommhet

Vi förlorade... Och mot Ryssland av alla lag... Det gör ont, fruktansvärt ont... Ska gå och dränka mina sorger i duschen...

image410

Bittert...

Med 32-13 i skott på mål ska man vinna... Det är bara att beklaga. Men Murray gjorde iaf en hattric i tacklingar på en å samma finne ^^
Bara att ladda om inför Canada-Ryssland imorgon då xD


Run Russia, run!!

Canada vann igår (strör bara lite salt i såren ^^) Grym match var det iaf, massa fart, och för första gången någonsin spelade Sverige hockey en hel match! Dom har ju en tendens att sluta spela när det är några minuter kvar, det var ju så vi förlorade mot, var det tjeckien? :P Eller kanske ryssland. Vi förlorar iaf en massa matcher för att dom sluter spela för tidigt. Var ganska kluven igår, har ju sagt att jag skulle hejja på Canada, men jag bytte lag typ 100 gånger igår :P Det udda var att jag inte hejjade på den som ledde, utan Sverige när Sverige låg under, Canada när Canada låg under, och den som spelade försvar (alltså inte anföll) när det stod lika :P Blä vad jag ville ha både Sverige och Canada i final! Men ikväll bli det till att helhjä'rtat hejja på Sverige iaf, så att dom åtmindstonde får brons, och imorgon blirt det hejja Canada i finalen ^^ 25 VM-guldet påväg? Har börjat gåra planer för 2013 också, då går nämligen VM i Sverige ^^ Tyvärr i Malmö, men...



Kolla bakom målet på målets högra sida ^^ xD


Han har nummer tre på ruggen (den som slår mest och hårdast och står sist)
Sista fightern är bäst ;)


Det är ett perfekt läge att proppa en kille. Run Russia, run!!

GO CANADA!

Två timmar kvar, sen blir det hejja Canada! Bye bye Sverige... ;) Hoppas Murray gör en bra match iaf, han är grym ^^ Som kommentatorn sa: "Där sitter Myrray med en skjorta uppknäppt till naveln och backslick" Haha ^^ Han har även flest utvisningsminuter i hela San Jose, men bara en assist ;) Haha igen!


Jag kan inte hjälpa det, jag tycker faktiskt att han är snygg :P Sandra has a thing for 28-åriga män bosatta i nordamerika ;)
image408
Det är på blodigt allvar!

Alexej Morozov visste att smällen skulle komma - enligt Douglas Murray.

- Jag förvarnade Morozov innan första tekningen, sa att han inte var i ryska ligan längre och att han skulle hålla huvudet uppe. Han får ju lyssna, säger Douglas Murray.

Tacklingen efter 10.02 i första perioden skickade fyra spelare till omklädningsrummet.

Alexej Morozov med hjärnskakning, Douglas Murray med matchstraff. Anton Strålman och Ilja Kovaltjuk startade VM:s värsta slagsmål hittills och fick också matchstraff.


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/hockeyvm2008/article2444520.ab

Annars har det varit skola och efter mycker om och men, stallet. Nu firar vi tio-års jubeleum och i helgen ska jag och Hernvall plugga fysik och jag ska plugga astronomi och skriva svenskauppsatser... Jippie... Nu ska vi tydligen äta jordgubbstårta ^^ Och ni får inte smaka! Eller okej, Hernvall kanske får en bit imorgon om hon har tur ;) Moahaha


GO CANADA!!!!!




She wraps her tragic moments tightly around her neck
Then she hangs herself with them as I try to disconnect
Cuz she wants to choke on her life again
Breathing it in like a deadly poison.

She cries cause she's lost and she doesn't even know what she wants
Her eyes grow cold and she begs the world to just let her go

(But I won't let go)

She lives and breathes in a world that brought her to her knees
And now I'm addicted to her cuz that girl is just like me
And I'm gonna choke on her life again
I'm breathing it in like a deadly poison.
I just want to get through to her,
Before her last breath.

She cries cause she's lost and she doesn't even know what she wants
Her eyes grow cold and she begs the world to just let her go

She cries cause she's lost and she doesn't even know what she wants
And she hides all alone inside the pain that she wont let go
Watching her life pass her by, watching it all through her watering eyes
But I'll be chasing dragonflies from her darkest skies until the day she dies.

Grattis

Först och främst, grattis till mina föräldrar som faktiskt har varit gifta i 10 år idag! Ganska coolt :P Det ska tydligen firas imorgon, så ett råd, håll er undan! 
Sen, Grattis till mig och Soffe och alla andra Sofior som har namnsdag idag (att det är min namsdag är viktigast!)
Och bara för att vi håller på, grattis till Sverige som får spela semifinal mot Canada, hoppas Canada går vidare ^^ Haha Hade velat se Sverige-Canada i finalen, men det ville tydligen ingen annan... Istället blir det Canada-Ryssland skulle jag tro...
Nog med grattande

Idag var det nationellt prov i engelska, som jag höll på att missa (lååång historia :P) Den innehöll en text som hette Welcome to Canada :P Jag har mutat dom som gör proven! Det var väl det enda braiga med det. Efter provet var det lång lunch då en viss Sofia kom och åt upp all våran mat, sen våldgästade samma vissa person våran djursjukvårdslektion :P Det var också ganska spännande :P Efter skolan var det stallet, inge tömning av boxen idag iaf ;) Vi kom, vi red, vi segrade! Och sen dog vi, eller iaf jag. Hemma tryckte mamma i mig paj, tydligen äter jag för lite också... Tycker jag äter som en sabla häst, men okej...

Allt som allt har det varit en ganska bra dag, utom att jag är grymt trött just nu :P men det är kanske en bra grejj?


image404
Sommar i Ludvika... <3

Pacta sunt servanda

Igår var det Vetenskapens Hus igen(KTH). Lite trevligare labb denna gången, fast grymt mycket svårare! Vi skulle ta reda på vad solen innehöll för ämnen genom att läsa av en kurva som vi fick upp av att mäta ljuset :P Ganska cool egentligen, men som sagt assvårt! Sen lyssnade vi på en föreläsning om okunnighet varvat med astronomi och astrologi. Avslutningsvis fick vi gå upp och kolla på det stora teleskopet dom har på KTH. Som också var ganska coolt :P Det var asstrot, väger omkring 2 ton och taket i tornet det står i kan både öppnas och snurras :P Vi pratade också om det stora teleskopet Sverige är inblandat i som finns på en av Kanarieöarna, där är det inte bara taket som snurrar, utan hela satans huset gör det. Trapporna som finns på utsidan sitter ju fast i huset så där finns skyltar som säger: Varning! Byggnaden kan börja rotera närsomhelst! :P Moahaha...


image401

Idag däremot var det tråkig skola hela dagen... Tom efter skoltid då vi hade prov... Blä! Har lyckats få kramp tre gånger idag.. Skulle ta en iprem, det gick ju som det gick ;)

I fredags var det stallet, tog lite bilder som jag inte orkade lägga upp då så två av dom får komma nu ;)



Soffe och Maxen




Det finns inga mänskliga framsteg i världen, som inte kan återföras till grottnivå med hjälp av uråldrigt, trubbigt våld! 

Maior e longinquo reverentia

image400
I'm giving up, on everything
I'm turning my back, on everything

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?

Smart eh?

Idag har jag vart riktigt duktig, eeh... Har räknat typ åtta tal på fem timmar... Satt iofs och gjorde ingenting halva tiden, men endå. Våran fysikbok är inte bra gjord, så är det bara! Och jag är inte bra på att gör om till SI-enheter :P Och fysik suger rent allmänt!!
Annars har jag inte gjort mycket idag. Gick ju och lade mig med migrän igår, så jag vaknade med det också, har det fortfarande. Jag måste vara dum i huvudet som sitter vid datorn nu :P Det blir ju bara värre (huh?) Men jag ka inte ligga ner, trycket mot huvudet gör att det gör ännu ondare, så vad ska jag göra? Sitta i enn mörkt rum och glo på ingenting? Då kommer jag ju bli galen... Har gjort en bra sak idag. Ska börja skriva ner varje gång jag tar smärtstillande så att min läkare får se så att dom kan börja leta efter en ny lever till mig... (?) *ironi* Eller kanske mest för att motbevisa mina föräldrar. Och mig själv?


image398image399




Maior e longinquo reverentia

"We're French, we speak Canadian!"

Tänkte börja med att säga grattis till Pierre som fyller hela 29 år idag. Gammal gubbe :P Rubriken är föresten en av alla dom dumma sakerna han sagt. Och dagen till ära, här är ett klipp där bandet får Pierre att se ut som en idiot ^^ Och om man tittar noga och vet lite innan så märker man att det hela vad Davidsd ide (självklart!)



Fredag idag, så jävla skönt! Äntligen slipper man gå upp äckligt tidigt! Försov mig idag (A) Men var endå bara fyra minuter sen, så det var inte så illa! Fysik första timman, fattade ingenting, som vanligt. Tog iaf hem böckerna, sen får vi väl se om jag har självdiciplin nog att göra något :P Vi har ju prov någon dag snart, så det kunnde vara ganska bra... Tänkte plugga till etologin också. Det provet vet jag iaf att det är på tisdag! Och då har vi även ett kemiprov, men dom grejjerna är i skolan så skit samma. Vi har något mer prov också, men det har jag förträngt! Så denna helg kommer jag, precis som den förra, spendera pluggandes ute i solen :P
Funderar på om jag ska gå och läga mig. Jag vet, klockan är inte ens tio, och egentligen vill jag se på Numbers... Men jag har så jävla ont i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Å andra sidan har pappa på tvn på högsta volym, de där Magnus Uggla-programmet går och han är lite full, så jag lär ju endå inte kunna sova (tvhelvetet står precis ovanför mitt huvud) Och om jag ska gå och lägga mig måste jag duscha, och det orkar jag verkligen inte! Åandra sidan måste jag endå göra det någon gång...

För ett par veckor var ju Simple Plan i Europa, då bland annat i Tyskland och spelade hockey, eller ja, Pierre och Chuck spelade, David är väl kanske inte så bra så han fick agera dommare. En dommare som höll på att rammla var och varannan sekund ^^

image397



I'll take your crystal ball and make this crystal clear,
that I won't stand back and I won't drown right here
I'll never wait, I'll make a million mistakes
but to be content is to be a disgrace

Restless, faceless, you've lost your mind
Faithless, tortured, you've lost your mind

They crawl in your head
They dig in your bones
If you let them, they won't let go
They have no hope
They have no soul
If you let them then they'll take yours

You think it feels better on the other side
'cause their grass is green and your grass is diseased
every day drowns in lethargy
but to be content is to burn your wings

Faithless, tortured, you've lost your mind

They crawl in your head
They dig in your bones
If you let them, they won't let go
They have no hope
They have no soul
If you let them then they'll take yours

When you die you want the world
To remember you for who you really are
And when you die you want
to love yourself cause you'll be all alone

They crawl in your head
They dig in your bones
If you let them, they won't let go
They have no hope
They have no soul
If you let them then they'll take yours

It's all in your head
Don't fear the unknown
'Cause you'll let the unknown take control
So let yourself go
And let yourself grow
Don't you let 'em dig you a hole

Restless, faithless, you've lost your mind
Faithless, tortured, you've lost your mind


Kid Down - Pretty Teeth

Titta på videon, den är flummig



Please could I try and
push you down these stairs
Les us count all the fractures
And do it all over again
Man, I've been watching you
For some time

This is a hit
A hit in the head
So make up your mind
Let me punch you once again
This bag has been carrying
A six pack filled with hate

So please, please, please, please
You are a liar
Or am I too bitter to find
A reasonable solution
You kept me paralyzed

Maybe it's brutal
But I will
Crush your pretty teeth
Until that day
Until that day

I'll shut you up for good
Like you've seen in your favorite film
I hope this song don't
Make me look too bad in your eyes

Hey you
Don't impress me
Hurry up and sell those worn out clothes
Cause we don't need them
No we don't

You are a liar
Or am I too bitter to find
A reasonable solution
You kept me paralyzed

Maybe it's brutal
But I will
Crush your pretty teeth
Until that day
Until that day

And I want to drench you in gasoline
Make a fire that big, yeah everyone has to see
The sky should be lit up with fireworks

This is a hit
A hit in the head
Make this ironic dream
Stop at the end of this song
Or they will lock me up
Yes, they will lock me up for good

So make up your mind
You screw me up
All of the time
You are a liar (you kept me paralyzed)
You are a liar (or is this what you want)
You are a liar (you kept me paralyzed)
Hey man is this what you want?

You are a liar
Or am I too bitter to find
A reasonable solution
You kept me paralyzed

Maybe it's brutal
But I will
Crush your pretty teeth
Until that day (x4)
Yeah, yeah!

Snark

Idag har varit ytterliggare en flummdag i skolan. Började med astronomi klockan åtta på morgonen... *suck* Sen när gör vi något konkret på dom lektionerna?! Sen var det femtio minuters hål till etologin då jag kännde mig ensammast i världen eftersom att det inte fans en  kotte där. Efter det var det etologi då vi gick igenom inför provet. Var väl iofs lite nyttigt iaf. Sen var det... lunch? Då jag och TG ingick en pakt mot Y och TH (moahaha) och efter det dagens sista lektion, djursjukvård. Och oja vi lärde oss massa bra djursjukvårdssaker. Inte. Vi krattade utanför skolan, eller therese och ylva gjorde. Jag och therese tittade på. Jag körde iofs skottkärra över Therese ^^ Camilla fick bada (ofrivilligt) vilket ju alltid är kul xD Sen fick vi sluta (ingen matte idag heller ^^) så då bar det ner till Spånga för att äta glass på församlingens trappa :P Så jag har slängt en glasspinne på guds trappa xD Eller den kanske inte riktigt är guds eftersom att det inte är en kyrka? Äh skit samma!

Sen har jag gjort en annan dum sak också där jag upptäckt ett gigantiskt hål i min brilljanta plan... Det är så uppenbart att jag inte fatatr att den inblandade personen (som jag fått en känsla av läser) inte märk något... :P Men vi får väl se hur länge det funkar. Det är iaf väldigt extremt, tioo och med för att vara jag :P Och det säger väl en hel del?


image396




Hela ditt liv kan försvinna, allt på en gång eller sakta bit för bit...

You never cared at all that I need you here

Sometimes I try not to hate myself
For everything I never said
When you were here
And so I'm burning up photographs
Of what was a perfect past

'Cause I'm still here
But I'm barely holding on

Where did I go wrong
Choking on the difference
Between me and the world
And ever since you've been gone
I've been torn apart
I know that you can't hear me but
I'm still hurt
And I wish you were here

It's so hard that I try to bury it
Pretend that you didn't exist
So I can be strong
But I feel sick
And I feel diseased
'Cause everyone abandons me
And I can't move along
'Cause I'm barely holding on

Where did I go wrong
Choking on the difference
Between me and the world
And ever since you've been gone
I've been torn apart
I know that you can't hear me but
I'm still hurt
And I wish you were here

I can not pretend you didn't exist
Misery is just a state of mind
Hiding from the world's no way to live
So I'll convince myself that I'll be fine
I'll be fine
But since I lost you I'm barely holding on


Where did I go wrong
Choking on the difference between
Me and the world
And ever since you've been gone
I've been torn apart
I know that you can't hear me but
I'm still hurt

So I look up to the stars
And wonder out loud
Why everything I had in life
Has fallen from my arms
Can you even hear this song?
I'm screaming at the clouds
Screaming to a galaxy
That never cared at all
That I need you here

NpMaD och Vetenskapens hus

Okej "inlägget" igår blev ju väldigt spännande och innehållsrikt  :P Men det finns faktiskt ett "dolt" budskap i bilden :P (nej inte wanna-be franskan...)

Igår var det... Tisdag? Kanske...? Om det nu var det så var det iallafall Nationella provet i matte d... Hur hamnade jag i en d-kurs? :P Jag som ännu inte mognat tillräckligt för att plocka upp böckerna och plugga :P Gick... ämm, jag har inigen aning om hur det gick :P En del av mig vill säga att det gick ganska bra allafall, men en annan del att det gick åt helvete. Lite skitzo kanske? :P Så där satt jag i 4 timmar och 10 minuter (maxtiden är 4 timmar ^^) och hade extremt svårt att koncentrera mig i början... Inte blev det bättre av att en av rektorerna vaktade och han gick och kollade toaletterna efter att folk gått på dem :P Haha, tänk om någon var dålig i magen? ^^ Bäst var när han var där inne och edt kom en tjej för att använda toaletten! Haha använd fantasin xD Idag var vi på Vetenskapens Hus (en del av KTH) och labbade på mitt saliv :P Det var precis lika äckligt som det låter! Bara för att äckla oss ytterligare så var mitt saliv lite brunt? :O Och eftersoma att jag inte ätit frukost eller nått och jag borstade tänderna så borde det väl innte vara det? Nog pratat om mitt saliv, det var illa nog en gång! Men det var ganska coolt på KTH iallafall :P Vi fick kolla nere i deras labb också

Annars då? Har fortfarandes inte sovit mer än ett par timmar per natt, och det dumma är att jag inte blir trött på kvällen. Däremot är jag jättetrött på eftermiddagarna och i skolan (undrar varför...) Och det är extremt irreterande!!

Imorgon är det, eventuellt, en massa lektioner inställda. Och jag kommer inte ihåg om vi har astronomi på morgonen eller inte, så jag får väl släpa mig upp och till skolan till åtta... Suck. Har vi iniget då så dör jag, eller slänger mig framför tåget, emn det har väl samma effekt? ^^









There's Something I've Gotta Know
Before We Say Goodbye
Will I See You Again?
Somewhere In Another Life
Could've Tried To Be Okay
But I Need You To Know
Wherever You Are Now
That Here We Wouldn't Go

You Were Always Great At Running Away
But You Said Forever, You Promised Forever
I Forgive You, I've Forgiven You
And Now I Just Miss You, I'll Always Remember You

Un monde à part et à partager

image391
Take me away from here, find me a way to disappear.

The safest place in life is now

Jobbig skoldag idag. Började åtta på orgonen oh höll på tills jordens undergång... Känns som om måndagar aldrig tar slut! Somnade ett par gånger under fysiken och biologin, men det borde jag ju få göra när jag knappt sovit något alls på tre dygn.... =( Tycker aldrig att jag sover, eller jo, under helgen. Då sover jag tydligen upp ett lager(?) och sen blir det knappt någon sömn alls under veckan :O Och jag är ju inte trött när jag ska sova heller, däremot är jag allid trött annars... Tror jag är allergisk mot min säng eller nått :P Kommer inte ihåg om vi gjort något under den här dagen, utom en konstig fysiklabb och köpa mattegodis till imorgon. (Nationellt prov i fyra timmar...) Borde väl egentligen sitta och plugga matte, men jag tror att jag ger upp... Ingenting vill funka idag :( Bah!

Tänkte bara förvarna alla om att jag kommer bli galen på onsdag, galna ko-sjukan galen, typ :P Fast det lär ni väl märka?








So I'll start to pretend I'm ok. But you should know by now that my life is smoke and mirrors. The one thing is crystal clear, that i'm the one wishing i was someone else. Anyone but me tonight. Here i stand, all alone, tonight, and I wish I was strong enough to breathe, without you, in my life, I wish I was anyone but me. Inside i start to fall apart. Where do we go? And I'll pretend I'm holding on. So I guess I'll bleed in silence.



image390

Inlägg nummer 165!

Enligt blogg.se är detta inlägg nummer 165! Och jag har snart haft bloggen ett år, alltså skriver jag i genomsnitt ett inlägg var tredje dag. Iofs skriver jag oftare, bloggen låg ju nere någon månad förut och det är en eller två år kvar till ettårsjubileumet :P Idag har jag... Ätit konstiga saken som smakade ungefär som amerikanska pankakor (fast såg mer ut som små plättar :P) med äkta kanadensisk sirap! ^^ Japp, mor min var snäll och köppte sirap till mig, så imorgon blir det pankakor till frukost med massa sirap. Och sen kommer jag rulla fram...

Har försökt mig på att plugga matte idag med. Med kraftig betoning på försökt. Det vettigaste jag kom fram till var att derivatan av funktionen på min frustration är ett väldigt stort possetivt reelt tal. Mot slutet var väl andraderivatan läskigt nära noll... :P Mattetönt, jag vet! Har i alla fall gjort två bra saker idag, eller en och en halv kanske. Den halva saken var att jag hjälpte till att tända på tomten. Inte hela, bara högen med grenar från busken. Och jag hjälpte iofs inte till med att tända på heller, men jag hjälpte till lite på slutet! Den hela bra saken jag gjort var att jag mailade min optiker! (Jag är riktigt stolt över mig själv!) Hoppas hon hinner svara på måndag så jag vet va jag ska göra... Har även hunnit med att vara lite sentimental och kollat på några gamla bilder.



image389
Good times...


Toffel

Idag har jag varit duktig, inte riktigt lika duktig som jag var igår, men idag lyckades jag lösa en massa tal jag inte kunde igår. Japp jag pratar matte, En månad kvar till skolavslutningen och igår var första gången jag pluggade, på riktigt :P Jag vet, jag är väldigt ansvarsfull ;) Har ju nationella på tisdag, så jag tänkte att det kanske var på tiden att börja göra något? Satt ute hela dagen igår och pluggade, och inne halva dagen idag. Känner mig väldigt duktig just nu iaf! Har gjort typ alla tal på dom gamla proven, utom dom stora, och en hel del annat ^^ Imorgon blir det resten av annat och dom stora uppgifterna, eller det är i alla fall mitt mål, får väl se hur det blir med det :P

Annars har det art en ganska seg dag idag, efter pluggandet har jag mest varit extremt uttråkad, sett lite på tv och dött en sisådär hundra gånger... Har fått en inflammation i ögat också, Eller vet inte riktigt om det är själa ögat, men i alla fall i ögonvrån, som gör asont och är svullen =( Kunnde knappt sova inatt, det gör ännu ondare om jag blundar/blinkar, så försöker undvika det. Just därför blinkar jag mer än nån med tics (det var väl det någon hade...?)

Jag vill ha sommarlov! Det ininebär Hultsfred! Å en massa annat kul. Ska se om jag orkar pallra mig ner till Gbg och fira mostern också, problemet är bara att det är samma helg som Hultsfred, får väl pyssla lite där, kanske går att åka direkt därifrån till Gbg. Det borde det väl göra? Gbg är väl en (rellativt) stor stad i alla fall ;)

image385
"Shit" ??

Skolans blogg

För den som ännu inte sett det, skolan har en blogg, eller ja, djurhusdelen av skolan har en blogg! :P Med en massa bilder och sånt. Här är länken: http://djurhusbloggen.blogspot.com/ Finns även en länk under länkar (smart där!)

image384
En sån där vill jag ha! ^^

RSS 2.0